80NDAD ON TAGASI Pärnust pärit Henrico vallutab südameid retrohõngulise debüütsingliga

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Laulja Henrico.
Laulja Henrico. Foto: Promofoto

Pärnust pärit Henrico Rattasepp põrutab Eesti muusikamaastikule oma esimese singliga, mis kannab nime «Pilkude eest». Loole on valminud ka värvikirev ning kaasahaarav muusikavideo.

25-aastane Henrico Rattasepp, artistinimega Henrico, alustas laulmisega juba lapseeas ja seda pigem koorides. Professionaalse soololaulmisega alustas ta aga kaks aastat tagasi ning nüüd on ta välja andnud esimese singli «Pilkude eest».

Esimene singel õnnestus välja anda tänu produtsent Not Overile ehk Aleksandr Antonovile, kes Henricole koostööprojekti võimalust pakkus. Not Overilt Henricole pakutud 80ndatest inspireeritud tantsulugu näis esmalt ootamatu valikuna, kuid siiski otsustati riskida ja lugu välja anda.

Henrico Rattasepp
Henrico Rattasepp Foto: Erakogu

Loo sõnad kirjutas Henrico koostöös Renate Salustega, kes oli suureks abiks, ning üheskoos jõuti just ainuõigete sõnadeni. Värskele singlile on loodud ka muusikavideo, mis on rikastatud julgete ja kaasahaaravate efektidega.

Henrico ise kirjeldab oma debüütsinglit järgmiselt: «Lugu «Pilkude eest» räägib sellest, kui kaugele ollakse nõus minema ja mida ollakse valmis tegema, et meid märgataks. Lugu peegeldab selle õige pilgu püüdmise soovi ja meeltesegadust. Südames leegi sütitanud inimese tähelepanu võitmise nimel ületatakse kammitsevad piirid ja minnakse kaugemale, kui peeti ennist võimalikuks.»

«Pilkude eest» toob Henrico sõnul kuulajani armastuse, valu ja ennekõike lootuse.

22. jaanuaril avaldatud Youtube'i video on paari päevaga vaadatud ligi 1400 korda. Lugu kuuled ja näed SIIN:

Varem on Pärnust pärit laulja kaasa löönud näiteks Tuuli Ranna ja Kristel Aaslaiu (ÖED) muusikavideos «Suvemees», mis oli Henrico jaoks meeldiva äratundmise hõnguga protsess.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles