Baruto ema: tema edu võti on hea süda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto (vasakul) vastu võtmas turniirivõitjale ette nähtud Imperaatori karikat.
Baruto (vasakul) vastu võtmas turniirivõitjale ette nähtud Imperaatori karikat. Foto: SCANPIX

Kaido Höövelson ehk Baruto teeb teisel pool maakera Jaapanis sumotatamil imesid, kuid kuidas jõudis üks Eesti poiss nii kõrgele ja kaugele - Kaido emal Tiinal on asjast oma arusaam.

Ema sõnul on Kaido väga rahulik ja tasakaalukas, kirjutab Naisteleht.

«Ja väga hea südamega nagu vanaema. Tal on palju sõpru, ta tahab teisi aidata ja saab oma venna ja õega väga hästi läbi,» kiidab ta. Hea süda ja oskus inimestega klappida on tema hinnangul ka poja edu alus.

Kui Kaido esimesi kordi Jaapanist koju kirjutas, võtsid kirjad emal silmad märjaks. «Tal oli ikka väga raske algul, ta ei kujutanud ettegi, mis teda seal ootab. Siis küll mõtlesin, et miks ta sinna pidi minema! Telefonis ta ikka kurtis... Kellele siis veel, kui mitte oma emale?» meenutab Tiina.

Sellegipoolest ei öelnud ema pojale kunagi, et tule ära, jäta pooleli. «Nüüd on mul väga kummaline mõelda, et minu poeg on Jaapanis pooljumal...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles