MEGADIIL Kim Kardashiani ja tema õe Kylie Jenneri konkurents rikaste edetabelis läks just põnevamaks

Elu24
Copy
Kylie Jenner (vasakul) ja Kim Kardashian (paremal).
Kylie Jenner (vasakul) ja Kim Kardashian (paremal). Foto: Laurent VU/SIPA/Scanpix

Kim Kardashian (40) tegi megadiili, kui müüs ära väikse tüki oma maailmakuulsast kosmeetikafirmast KKW Beauty. 

Tehing, millega Kardashian müüs 20 protsenti firmast, sõlmiti 5. jaanuaril. HollywoodLife andmetel ei tulnud müügiotsus sugugi kergekäeliselt, võttes aega 19 kuud.

Kardashian müüs osakud kosmeetikafirmale Coty, kellega ta hakkab tihedalt koostööd tegema tootearenduses, hakates lisaks kosmeetikale pakkuma ka juuksehooldust ning isikliku hügieeni- ja maniküüritooteid.

«Ma olen nii uhke KKW Beauty üle ja kui palju see firma on kasvanud nelja aasta jooksul. Ootan põnevusega järgmist faasi, mil saame tuua firmasse uusi innovaatilisi ideid,» kommenteeris Kardashian sotsiaalmeedias.

Huvitav, kuidas mõjutab megadiili Kim Kardashiani ja tema õe Kylie Jenneri konkurentsi rikaste edetabelites?

Näiteks oli Kardashian Forbesi 2020 enim tasustatud staaride edetabelis alles 48 kohal (49,5 miljonit dollarit), noorem õde Kylie aga lausa esimene (590 miljonit dollarit). 

Pilt läheb kirjumaks, kui vaatame Forbesi seda edetabelit, kus on pingeritta pandud iseennast üles töötanud USA nais-staarid. Eelmise aasta andmete põhjal on siin Kardashian õest pisut ees, olles 24. kohal (väärtus 780 miljonit dollarit). Kylie jääb edetabelis 29. kohale (700 miljonit dollarit).

Kardashian lõi KKW Beauty aastal 2017 - firma toodab ilutooteid silmadele, huultele, näole, kehale ja palju muud. Lisaks, on tõsielukaunitaril vormiva pesu kollektsioon SKIMS, mille Kardashian lõi aastal 2019. 

Nelja lapse ema käib oma multimiljonärist noorema õe Kylie Jenneri jälgedes. 2019. aastal müüs ta samale kosmeetikafirmale koguni pool oma firmast Kylie Cosmetics ja seda 600 miljoni dollari eest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles