Galerii: täna esilinastub päevakajaline põnevusfilm «Rendition» («Isolatsioonis»)

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Rendition» («Isolatsioonis»)
Kaader filmist «Rendition» («Isolatsioonis») Foto: outnow.ch

Täna esilinastub Eestis päevakajaline põnevusfilm «Rendition» («Isolatsioonis»), mis räägib koduperenaisest (Reese Witherspoon), kes hakkab otsima oma abikaasat (Omar Metwally), kes on lennul Lõuna-Aafrikast USA-sse otsekui haihtunud.

Egiptuses sündinud keemiainsener on tegelikult salaja vahistatud, kahtlustatuna sidemetes terroristidega. Veidi hiljem leiab ühes Lähis-Ida riigis oma ametikohuseid täitev noor CIA analüütik (Jake Gyllenhaal), et selle inimese ülekuulamiseks kasutatavad meetodid on kõike muud kui seaduslikud. Ent kellele kaevata, kui ülekuulajad on saanud volitused otse Washingtonist?

«Rendition» lavastajaks on Oscari-võitjast Lõuna-Aafrika Vabariigi päritolu filmitegija Gavin Hood. Filmis teevad veel kaasa ka Meryl Streep, Alan Arkin, «Oz’i» staar JK Simmons ja «24» näitleja David Fabrizio ning paljud teisedki. Ka see film on alla 12-aastastele keelatud.

 

Vaata filmi treilerit siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles