Neli sekundit kiirem kui Usain Bolt! Kas Britney püstitas just uue maailmarekordi?

Elu24
Copy
Britney Spears
Britney Spears Foto: Reuters / Scanpix

Britney Spearsil on olnud äärmiselt tihe nädal – teisipäeval kuulutas ta rikastele sõja ja kolmapäeval purustas maailmarekordi...või nii ta vähemalt väidab.

38-aastane poptäht teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et on taas jooksma hakanud ja läbis 100 meetrit kõigest 5,97 sekundiga. Jamaikalane Usain Bolt tuli 2013. aasta suvel Moskvas 100 meetri jooksu maailmameistriks ning tema võiduajaks märgiti 9,58 sekundit. Tegemist on ka praeguse ametliku maailmarekordiga, ent kui Britney poolt avaldatud numbrid vastavad tõele, siis on Usaini rekord nüüd purustatud.

Sõbranna vahendas paar päeva tagasi, et Britney palub kõigil abivajajatel talle Instagrami postkasti puuduolevatest asjadest kirjutada. Nimelt oli staari õde Jamie Lynn Spears esitanud talle «Do Your Part Challenge» («Tee oma osa») väljakutse. Väljakutse seisneb koroonaviiruse tõttu raskustes elavate inimeste aitamises. Britney võttis selle lahkelt vastu ning lisas omakorda kolm nime, kes sellest osa võtta võiksid. Ta esitas väljakutse näitleja Will Smithile, oma poiss-sõbrale Sam Asgharile ning Cade Hudsonile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles