Kuidas meeldis seekordne «Tujurikkuja»? Vaata videoid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja «Tujurikkuja».
Ott Sepp ja «Tujurikkuja». Foto: Ülo Josing

Aastavahetusel lõbustas ETV eetris neljandat korda vaatajaid Ott Sepa ja Märt Avandi huumorisaade «Tujurikkuja».
 

Esimeses klipis soovis Michael Knight poodi minna, kuid KITTi sensorid tuvastasid tal joobe. Seetõttu lasi Michael autol ise sõita, kuid politsei pidas ta ikkagi kinni. Kriitilisel hetkel ei öelnud KITT sõnagi. Selgus, et tegemist oli mehe luuludega.

Teises osas ilmus loomapoodi mees nunnu koeraga, kes soovis looma sügise eel magama panna. Magamapanemiseks soovitati igasuguste nunnude nimedega süste. Ühega sai kaasa isegi eriti nunnu bernhardiinikutsika.

Kolmas sketš rääkis Eesti põllumeeste raskest elust ning talumees Väino geniaalsest rahateenimisideest - laste karjatamisest.

Neljandas klipis jutustas oma loo anonüümne netikommentaator, kelle elu oli probleemi tõttu tohutult kannatanud. Teised inimesed grupis avaldasid arvamust keskmise netikommentaatori kombel.

Järgmisena sattusid vastamisi ülekaaluline jooksja ja ratastoolis isik. Jooksja tundis, et invaliid solvas teda oma olekuga ning tõukas ta pärast rämedat sõimu ümber - kellel on tegelikult raske elu?

Kuuendas sketšis heideti pilk kaitsepolitsei asitõenditele elamislubade asjus.

Seitsmendas klipis pidasid Tallinna linna lõhkudes lahingut hiid-Halonen ja hiid-Ansip.

Hea lugeja, kuidas meeldis «Tujurikkuja» sulle?

Vaata videoid allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles