KULDNE OBADUS Noor näitlejanna sai Kuldgloobusega paugu otsaette

Elu24
Copy
Patricia Arquette ja Joey King Kuldgloobuste järelpeol.
Patricia Arquette ja Joey King Kuldgloobuste järelpeol. Foto: AFP/SCANPIX

Noor näitlejanna Joey King (20) lõpetas Kuldgloobuste peoõhtu muhuga otsaesisel, kuna sai järelpeol uhke auhinnaga vastu pead.

Pühapäeval jagati 77. korda Kuldgloobusi. Näitlejanna Joey King oli nomineeritud rolli eest telesarjas «The Act», vahendas The Hollywood Reporter.

Kuigi King ise Kuldgloobust ei saanud, teenis võidu välja samas sarjas kõrvalosa mänginud Patricia Arquette (51). King avaldas esmaspäeva hommikul, et sai gala järelpeol Arquette'i Kuldgloobusega vastu vahtimist.

«Olime Patriciaga koos video- ja fotoboksis ning proovisime teha naljakat sketši, kus ooperit laulsime,» kirjeldas King juhtunut. «Ja kui ma kummardasin, siis ta tõstis samal ajal oma Kuldgloobust üles ja tabas mind sellega otsaette. Need kujukesed pole üldse kerged!»

King ja Arquette Kuldgloobuste järelpeol.
King ja Arquette Kuldgloobuste järelpeol. Foto: AFP/SCANPIX

King viskas aga nalja, et kui millegagi juba vastu pead saada, siis Kuldgloobus on selle jaoks väga hea variant. «Sellega saan elu lõpuni kelkida!» rõõmustas noor näitlejanna.

Arquette vastas talle Twitteris: «Mis fotoboksis juhtub, see sinna ka jääb! Ei, mul on tõsiselt kahju, armsake!»

Noore näitlejanna ema Jamie King nägi juhtunut pealt ja tunnistas, et ei saanud esialgu aru, kas tütar sai päriselt pihta või teeb nalja. «Kui ma aru sain, et see juhtus päriselt, arvasin ma, et see oli kõige naljakam asi üldse!» ütles ema.

Vaata pilti noore näitlejanna uhkest muhust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles