Meesülemus saatis tulevasele töötajale juhiseid, kuidas tööintervjuuks riietuda

Elu24
Copy
Meesülemus andis tulevasele töötajale juhiseid, mida töövestlusele selga panna.
Meesülemus andis tulevasele töötajale juhiseid, mida töövestlusele selga panna. Foto: Sean Nel/PantherMedia

Mirror vahendab, et Londonist pärit Amanda Mulligan (22) jagas tulevaselt ülemuselt enne tööintervjuud saadud šokeerivaid sõnumeid, mida mees talle WhatsApp´i rakendusega saatis. Sõnumites nimetas mees Mulligani «superkuumaks» ja andis juhiseid, mida töövestlusele selga panna.

Amanda Mulliganile saadeti töövestlusele eelnevalt «solvavaid» ja «alandavaid» sõnumeid selle kohta, mida intervjuu ajaks selga panna.

Mulligan süüdistab Londonis asuvat loovagentuuri We Sprinkle, mis teeb koostööd selliste kaubamärkide nagu Chanel, Rimmel, Bacardi ja Innocent smuutide vastu, sobimatus käitumises.

Noor naine kandideeris administratiivtööga seotud pakkumisele tööhõivefirma The Dots kaudu. Tööhõivefirma on nüüdseks We Sprinkle'i profiili kustutanud, kuna see on vastuolus nende ettevõtte väärtustega.

Mulligan jagas kuvatõmmiseid «ebameeldivatest» WhatsApp-sõnumitest, mille saatjaks oli We Sprinkle'i loovjuhi Lee Coles.

Coles ütles Mirrorile, et on Mulligani eest oma käitumise pärast vabandanud ja on võtnud ühendust nõustajaga, kes analüüsib mehe käitumist.

Mulliganile andis Coles teada, et pakutav töökoht on osalise ajaga ja selle vastu on palju huvi tuntud.

«Mulle meeldib su välimus ja stiil. Sa oled ülikuum, oleks tore, kui tuleksid meie meeskonda mind toetama,» kirjutas tulevane tööandaja Mulliganile.

Mees jätkas sõnumites töökohustuste kirjeldamist ja andis Mulliganile teada, et kuna töökohaga seoses tuleb ette palju koosviibimisi, kliendisuhtlust, siis ta tahaks teada, milline näeb naine välja kui tegemist oleks piduliku õhtusöögiga?

Tulevane tööandja kirjutas: «Mida võiksite homme minuga kohtudes kanda?»

Mulliger vastas seepeale: «See küsimus tekitab pisut segadust, sest ma ei ole kindel, kuidas see, mida ma homme plaanin kanda, mõjutab minu võimeid selles ametis?»

Meesülemus lisas, et nad loovagentuuris katsetavad tihti ideedega ja noored praktikandid on tihti muusadeks ja modellideks.

Vestlusest häiritud Mulliger otsustas seejärel postitusi Twitteris jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles