Tuulerõuged võivad Spice Girlsi turneele saatuslikuks saada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Spice Girls - Emma Burton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell,Melanie Brown ja Victoria Beckham
The Spice Girls - Emma Burton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell,Melanie Brown ja Victoria Beckham Foto: GABRIEL BOUYS/AFP

Spice Girlsi turnee toimumine sattus ohtu pärast seda, kui Geri Halliwelli tütar nakatus tuulerõugetesse.

Geri 18-kuune tütar Bluebell lennutati USAst tagasi Suurbritanniasse, sest Geri kardab, et tema ja teised bändiliikmed, võivad enne pühapäeval Kanadast algavat maailmaturneed ülikannava tõve endalegi külge saada, vahendab Femalefirst.

«Tuulerõuged on väga nakkavad ja kui Geri märkas Bluebelli kehal neid täppe, läks ta paanikasse ja hoiatas kõiki teisi tüdrukuid. Täiskasvanud inimestel võib tuulerõugete põdemine kaasa tuua komplikatsioone ja see võib kogu ansambli nädalateks rivist välja lüüa,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele The Sun.

«Ja mitte ainult nemad ei ole ohus – Bluebell on väga palju koos Victoria poegade, Cruzi ja Romeoga koos mänginud. Ka Mel B laps on nakatumise ohus, ja tema on vaid 8-kuune.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles