I Land Sound pildis: vaata, mis toimub suurel muusikafestivalil kohapeal

Elu24
Copy

Neljapäevast pühapäevani toimub Saaremaal muusikafestival I Land Sound, mis toob kohale indie-muusika austajad. Kui ise kohale ei saanud minna, siis vaata pildis, mis seal toimub.

11.-14. juulil maandub maaliliselt ilusa Illiku laiu peal taas elamusfestival I Land Sound. Taotlusega jätta mured ja materjal korraks kõrvale, tuues kaunis looduses ja vabas õhustikus kokku parim, mis muusikal, kunstil, ühisel koosviibimisel ja Eesti suvel anda on. Üks korralik sööm mereõhku ja praamisõit võtavad eest su maski ning teisel pool kallast leiad üles iseenda.

I Land Sound 2019 toob kokku paljud erinevad muusikalised ja kunstilised kooslused nii Eestist kui välismaalt ning samamoodi on ka meie festivali külalised väga värvikad ja erinevate taustlugudega. «Ometi, hingame neil päevadel täiesti ühes rütmis, sest siin Illikul on miski, mis puudutab ning ühendab meid köiki. Olgu see mure vöi rööm, jagage meiega oma kogemusi ja emotsioone, sest tänu Teile saame muuta meie ühist koosviibimist veelgi meeldejäävamaks,» kirjutatakse festivali kodulehel.

Elamusfestivalil on kohal ka mitmed Eesti avaliku elu tegelased, kes naudivad Saaremaa mõnusat ilma.

KETHI UIBOMÄGI JA INGA TISLAR

REET HÄRMAT JA ANU SAAGIM JA KETHI UIBOMÄGI

Tagasi üles