Klubi Studio avanädalavahetusel esineb Hollandi talendikas house-DJ!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Studio avanädalavahetusel esineb Hollandi talendikas house-DJ!
Klubi Studio avanädalavahetusel esineb Hollandi talendikas house-DJ! Foto: Club Unlimited

Sellel nädalavahetusel Tallinnas avatava uue klubi Studio üks peaesinejatest on Amsterdami talendikas house-DJ ROBERT FEELGOOD. Hollandi noor staar saabub Eestisse esinema laupäeval ürituse “From Amsterdam With Love” raames.

Klubi Studio laupäevane peaesineja Robert Feelgood on Hollandis ja ka rahvusvaheliselt hinnatud plaadikeerutaja, esinedes suurimatel elektroonilise muusika festivalidel nagu näiteks Dance Valley ja Mysteryland. Samuti on Robert arvatud Amsterdami ühe populaarseima klubi Escape Venue residentide hulka, mängides regulaarselt 3000 inimesele iga kuu erinevatel üritustel koos superstaar-DJ’dega.

Lisaks tihedale esinemisgraafikule, produtseerib Robert Feelgood aktiivselt ning samuti pakub töötlusi mitmetele rahvusvahelistele staaridele. Koostöös raadiostaari Jeroen van Inkeliga omavad mehed regulaarset saadet Hollandi populaarseimas jaamas Radio 538.

Samuti saab kuulata Roberti ja Hollandi superstaar-DJ Erick E iganädalast showd “OneStarGrooves” populaarse ID&T Radio vahendusel.

Robert Feelgood’i vedada on ka “Sound Of Love” üritused Amsterdamis ja ka mitmelpool mujal Hollandis, SOL sarja kodupaik on pikemat aega Amsterdami üks vanemaid tegutsevaid klubisid Panama ning samuti on sari regulaarne osa festivalidel Rockit Open Air, Free Your Mind, Gaypride.

Erinevad esinemised on Roberti Feelgoodi viinud nii Shangaist Curacaoni, kus ööelu meka kuumimates klubides esinemine on kvaliteedi märk ning meest oodatakse sinna alati tagasi.

Lisaks esinevad “From Amsterdam With Love” üritusel Bombossa Brothers ehk vennad Marc F & Artur F ning Sounds Of Hip Hop vedajad Möls & Fade.

Kaksikutest vennad,kes pakuvad kvaliteetset aga samas varieeruvat housesoundi, saavutasid suuremat populaarsust, osaledes rahvusvahelisel Corona Movida konkursil, mis viis osalejate riikide võitja esinema Ibiza klubisse Pacha, vendade laeks jäi Balti riikide finaal.

Studio teises saalis esinevad DJ Möls & Fade on juba aastaid kodumaise suurima hiphop festivali vedaja ning ürituse ja raadiosaate Sounds Of HipHop ellukutsuja.

Üritus “From Amsterdam With Love” stardib pealinna uue klubi Studio ava nädalavahetusel sellel laupäeval, uksed avatakse kell 23.00, Klubi stuudio asub vanalinnas Sauna 1, Tallinn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles