Mairold Millert peibutab tantsusaate hääletajaid preemiaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» seitsmes saade; Anna Levandi ja Mairold Millert
«Tantsud tähtedega» seitsmes saade; Anna Levandi ja Mairold Millert Foto: Jelena Rudi

Facebookis ringleb plakat, mis lubab, et selle jagajate vahel loositakse Mairold Millerti ja Anna Levandi saatevõidu korral välja tantsukursus Mairoldiga.

«Kui ma sellest kuulsin, siis esimene mõte oligi – kas see pole liiga ülepingutatud, et hääletage, siis saate midagi,» ütles Mairoldi ja Annaga tantsusaate finaalis vastamisi mineva Jan Uuspõllu õpetaja Aleksandra Žeregelja konkurentide tegevuse kohta.

Aleksandra pole veel mõelnud, kas peaks ehk samuti häältepüüdmiseks midagi ette võtma, kuid muigas, et võiks ju näiiteks Jani etendustele pileteid loosida, vahendas Õhtuleht.

Mairoldi sõnul võttis temaga ühendust pokkeriraadio flop.fm töötaja, kes selle idee välja pakkus ning uuris, kas noormehel on midagi auhinnaks pakkuda. «Väike tantsukursus tuli mulle lihtsalt esimesena pähe,» selgitas Mairolt ja lisas, et tegelkult oli kursuse korraldamine nagunii plaanis ja nüüd saab üks õnnelik tantsu tasuta nautima tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles