Maailma kõige paksem naine võttis kaalus juurde ja mees tuli tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma kõige paksem naine võttis kaalus juurde ja mees tuli tagasi
Maailma kõige paksem naine võttis kaalus juurde ja mees tuli tagasi Foto: SCANPIX

Maailma kõige paksema naise tiitlit kandev ameeriklanna Pauline Potter läks oma mehest kolm aastat tagasi lahku.

Siis kaalus ta 289 kilogrammi, nüüd aga 320 kilogrammi, edastab Daily Mail.

Eksmees Alex Potter, kes kaalub 69 kilogrammi, tuli nüüd naise juurde tagasi. Mehe kinnitusel tegi kehakaalutõus ta naisest veel atraktiivsema olendi.

Kui mees nägi, et ta eksnaine sai Guinnessi rekordite raamatu tiitli, kolis ta Californiasse Sacramentosse naise juurde tagasi.

«Enamik naisi arvab, et suudavad mehe tagasi meelitada sellega, kui langetavad kehakaalu. Kuid minu puhul oli vastupidi, mida enam ma kaalus juurde võtsin, seda kenamaks ma mehe silmis muutusin. Mu mees armus minusse uuesti. Me oleme loonud uue suhte,» lausus Pauline Potter.

Mehe sõnul on ta 47-aastane naine juba nii suur, et tal on raske liikuda.

«Tal on käimisega raskusi. Ta suudab end ise riidesse panna ja WCsse minna. Mulle meeldib tema eest hoolitseda. Olin Pauline`iga seksimist igatsenud. Ta võib palju kaaluda, kuid meie seksielu on hea,» lausus mees.

Kui nad esimest päeva uuesti koos olid, seksisid nad 24 tunni jooksul kuus korda.

«Isegi Pauline`i jalad kaaluvad rohkem kui mina. Samas suudab ta oma keha hoida sellises asendis, et seks meie mõlema jaoks nauditav on,» lausus mees.

Mees jätkas, et samas on seksi harrastamine natuke ohtlik, kuna voodi ähvardab kokku kukkuda. Ka võivad nad mõlemad selle tagajärjel vigastada saada.

Pauline Potteri sõnul on mees seksimisel aktiivsem pool, kuna temal on raske end liigutada.

Paar abiellus 2003. aastal. Naine ja ta poeg Dillon kolisid siis Arizonasse Phoenixisse mehe ja tema poja Shermani juurde.

Pauline Potteri sõnul oli tal raske oma kasupoja Shermaniga läbi saada ja sellest tekkisid probleemid. 2008. aastal andis ta lahutuse sisse ning kolis Sacramentosse.

Pärast lahutust oli ta kurb ning hakkas varasemast veelgi rohkem sööma. Ema eest hoolitsemine oli poeg Dilloni õlul.

Mehe tagasitulemine andis naisele samas tõuke kehakaalu langetama hakata. Samuti tahab paar saada tütart, kuna kaks poega neil juba on.

«Minu eesmärgiks on langetada kehakaalu vähemalt 88 kilogrammi ning lasta teha mao vähendamise operatsioon. Kehakaalulangus annab mulle tagasi võimaluse ise enda eest hoolitseda ning liikuda. Kehakaalu alanemine annab võimaluse veel üks laps saada,» lausus ameeriklanna.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles