«Ärapanija»: Tallinn õitseb ja õilmitseb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: SCANPIX

Pühapäevane Kanal 2 huumorisaade «Ärapanija» lahkas pealinnas toimuvat.

Vaatamata sellele, et Tondiraba tunnel koos oma invaliftiga on muudetud vandaalikindlaks, pole ta paraku muudetud skandaalikindlaks.

Tunneli lift muudeti vandaalikindlaks, mistõttu tuleb seda spetsiaalse võtmega käivitada. Segadus tekkis sellega, kes peaks selle võtmega käima puuetega inimesi aitamas.

Lifti kõrvale pidi tulema telefoninumber, mille kaudu saab ühendust Bauhausi turvamehega, kes aitab ja paneb lifti tööle. Seda aga polnud sinna pandud, mistõttu käsutati lifti juurde valvesse kaks abilist, kelle ülesandeks oli ratastoolis inimesi aidata.

«Mõtted on head härra Klandorfil! Asju on aga väga palju ja kardan, et koordineerimisega läheb raskeks,» muretses Peeter Oja.

«Mis seal keerulist on? Iga invaliid, kui ta ei ole just vaimupuudega, peaks aru saama, et süsteem on väga lihtne - kui te kavatsete näiteks 7. detsembril ületada seda tänavat, mille alt läheb Tondiraba tunnel, helistate aegsasti ette sellel numbril, kus on antud see koht, kust saab tellida võtit, kui teie puue vastab sellele, et vajate seda lifti kulutamise teenust. See lift on nii kallis, et iga mats selle peale ei roni,» seletas Mart Juur.

Kui teil tekib pakiline vajadus ületada tänavat, saate helistada hädaabinumbrile ja lähima paari tunni jooksul linnavalitsus eraldab selle ressursi, millega see võti kohale toimetatakse.

Vaata saadet allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles