«Ärapanija» Mart Juur võttis naisterahvaste kaitseks sõna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» lahkasid Mart Juur ja Peeter Oja Tartus toimunud veidrat juhtumit.

Sel nädalal juhtus Tartus üks kummaline autoavarii. Auto hakkas justkui ise liikuma. Kuidas see võimalik on? Kas süüdi on Tartu või Tartu vaim?

Uudistesaade «Reporter» kirjeldas: «Õnnetus juhtus veidi pärast keskpäeva Tartus Annelinna kaubanduskeskuse parklas. Naisterahva pargitud Chrysler põrutas sisse apteegiaknasse. Autojuht arvas esialgu, et keegi on masinale tagant sisse sõitnud ajal, mil tema poes oli, kuid auto tagaosas sellised vigastused puudusid. Lisaks oleks automaatkäigukastiga auto liigutamine olnud üsna keerukas. Selgust ei toonud ka turvalintide läbivaatamine, millelt politsei sõnul oli näha, kuidas naisterahvas auto parkis ning lahkus. Mõne aja pärast hakkas aga auto liikuma ja lõpetas teekonna aknas.»

«Loomulikult on iga naisterahva unistus see, et ehk sõideti tagant sisse. Antud juhul seda ei olnud,» märkis Peeter.

«Peeter, mul on valus ja piinlik kuulata sinu plõksimist ja mul oli väga ebameeldiv kuulata selle uudislõigu reporteri sissejuhatust, kus ta ütles, et Tartus juhtus õnnetus naisterahva, ma toonitan - naisterahva juhitud autoga. Oleks see juhtunud mõne meesterahva autoga, siis poleks seda uudist tehtudki. Või paremal juhul oleks öeldud, et tegijal ikka juhtub. Aga kui naisterahva auto mingil põhjusel sõitma hakkab, siis on Kanal 2 reporteril nalja palju ja on vaja rääkida, et just naisterahva auto sõitis... Siis on ka Peeter Ojal, tuntud šovinistil, vaja hakata rääkima naisterahvast,» jutustas Mart.

«Mina olen, kallid naisterahvad, selles saates teie õiguste eest seisev isik. Ja kui nüüd varsti lähenevad soovoliniku aastapreemia jagamise hetked, siis palun mind meeles pidada,» lisas ta.

Vaata saadet allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles