Kosmikud paljastavad videos meeste varjatud elu saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmikud filmisid uue plaadi nimiloole «Öö ei lase magada» video.
Kosmikud filmisid uue plaadi nimiloole «Öö ei lase magada» video. Foto: Tanel Meos


Novembri algul oma uue kauamängiva «Öö ei lase magada» ilmutavad Kosmikud filmisid plaadi nimiloole video.

Video režissööriks palusid mehed fotograaf Viktor Koškini, kes paljastas Elu24’le loo tagamaid. «Video on inspireeritud uue plaadi kujundusest ja selle võtted toimusid käesoleva nädala algul NO99 Põhuteatri taga pargis,» rääkis mees ja lisas, et osa võtteid filmiti ka Vilde muuseumis.

«Külm oli, väga külm. Lausa torm,» meenutas Koškin ja kiitis loos üleni alasti üles astuvat naist, kes sellele kõigele vapralt vastu pidas. «No on tublisid naisi, vaata. Võib-olla see kuldne värv andis talle siis sooja.»

Loo sisu tutvustas mees järgmiselt: «Igapäevaselt oma perede juures elavatel meestel on üks ühine hobi ja saladus, mida nad kodus naistega ei aruta ega diskuteeri. Nad käivad kord nädalas, kord kuus või vahetevahel koos metsas lindnaist küttimas ja laskmas. Sellest see video ongi, kuidas mehed lähevad õhtul kodust ära metsa oma traditsioonilisele lindnaise küttimisele, kelle nad seekord kätte saavad. Lühidalt ongi kogu lugu.»

Seda, mis saagist edasi saab, video ei lahenda. «See jääb juba iga vaataja ja kuulaja otsustada. Eks tuleb kogu plaat läbi kuulata, siis tekib inimestel arusaamine, mis edasi juhtub. Öö ei lase magada, onju. On vaja öösel lindnaist küttida,» muheles Koškin.

Video valmib mehe sõnul ainult 200 eurose eelarvega ja seda tänu headele inimestele, keda režissööri sõnul tema tutvusringkonnas õnneks veel jätkub.

Kui uus plaat tuleb välja 2. novembril, siis videoga loodab mees valmis saada Kosmikute tuuri Tallinna kontserdiks, mis leiab aset 11. novembril Rock Café’s.
 

Üks v6imalus kuuest by Kosmikud
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles