Mida Brad Pitt filmides söönud on?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: SCANPIX

Meelelahutuslehekülg Vulture pani kokki nimekirja toitudest, mida Hollywoodi staar Brad Pitt filmides söönud on.

Pitt on ise kunagi öelnud, et filmis «Ocean`s Eleven» ta sõi vist igas stseenis.

Staari kinnitusel ei ole tal söömisstseenide vastu midagi – osad toidud on maitsvad olnud, osad mitte. Ta menüüs on olnud isegi «inimveri».

«Tavaliselt on nii, et stseenide filmimisel võtan vaid väikeseid ampse,» selgitas staar.

Pitt on filmides söönud järgnevaid toiduaineid: rõngikuid, kanaliha, oliive, pannkooke ja virsikuid («Mr. and Mr. Smith»), pikka saia baguette`i («Inglourious Basterds»), keedetud ube ja tooreid porgandeid («Johnny Suede»), soolapähkleid («Ocean`s Eleven»), lahingutoitu («Troy»), keedetud porgandeid, mune ja peekonit, kooke ja maapähklivõid, röstsaia («Meet Joe Black»), kaaviarit («Curious Case of Benjamin Button»), peekoniga juustuburgerit ja krevetikokteili («Ocean`s Eleven»), tavalist juustuburgerit  («Moneyball» ja «Kalifornia»), närimiskummi («Burn After Reading», «Ocean's Twelve», «Ocean's Thirteen»), tšillit («Kalifornia»), jõulukooke, friikartuleid («Moneyball»), maisikrõpse («Ocean`s Twelve»), loomaliha ja kapsast, võileiba («The Devil`s Own»), karamellkomme ja nachosid («Ocean`s Eleven»), pelmeene (Ocean`s Thirteen»), sinki («Legends of the Fall»), inimverd («Interview With a Vampire»), jäätis ja sorbetti («Moneyball» ja «Ocean`s Eleven»), smuutit («Burn After Reading»), moosiga sõõrikut ja pikka poissi («Johnny Suede»), liha ja kartuleid (« The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford»), popkorni («Benjamin Button» ja «Moneyball»), vanglatoitu ja suppi («Seven years in Tibet»), nuudleid («Burn After Reading»), singi ja juustuvõileiba («A River Runs Through It»), Hiina kiirtoitu  («Benjamin Button» ja «Kalifornia»), päevalilleseemneid ja kooke («Moneyball»).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles