«Simpsonid» võivad saada oma telekanali

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Simpsonid» peategelased - Maggie, Marge, Lisa, Homer ja Bart
«Simpsonid» peategelased - Maggie, Marge, Lisa, Homer ja Bart Foto: SCANPIX

Animasarja «Simpsonid» fännidel on põhjust rõõmustamiseks, kuna see sari võib saada oma telekanali, mis töötab ööpäev läbi.

«Simpsonid» on jõudnud oma 500. osani ning selle sarja puhul on tegemist kõige pikema USA sarjaga, mis kunagi eetris olnud on, kirjutab foxnews.com.

Fox kanali esindajate sõnul kaalutakse «Simpsonite» näitamist digitaalkanalil, kus see sari jookseks ööpäev läbi.

Sellise idee käis välja firma News Corp. tegevjuht Chase Carey meediakonverentsil New Yorgis. Ta rõhutas, et tegemist on alles plaaniga ning järgneva 12 kuu jooksul seda kanalit veel ei näe.

Carey sõnul hakati eraldi kanalile mõtlema, kuna sarjal «Simpsonid» on väga palju fänne.

«Simpsonid» on võitnud 27 Emmy auhinda. 2007. aastal valminud «Simpsonite» filmi kassatulu oli rohkem kui 500 miljonit dollarit.

«Simpsonid» on ameerikaliku elustiili ja inimliku jaburuse paroodia. Tegevus toimub väljamõeldud Springfieldis, kus elavad selle sarja peategelased – Homer ja Marge Simpson ning nende lapsed Bart, Lisa ja Maggie.

«Simpsonitest» on saanud popkultuuri ikoon ning paljud kuulsad näitlejad on sarja tegelastele oma hääle andnud.

USAs on selles sarjas kuuldud fraasid jõudnud igapäevasesse kõnepruuki.

Sarja ei ole vaid ülistatud, see on saanud ka kriitika osaliseks. Näiteks arvavad lastekaitsjad, et Bart annab lastele oma rumaluste katsetamisega halba eeskuju.

«Simpsonid» jõudsid esmakordselt vaatajateni 17. detsembril 1989. aastal. 23. hooaeg algas USAs 25. septembril sel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles