Vilja Savisaar – Toomast: meil ei ole Edgariga normaalset mehe ja naise suhet kunagi olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar.
Vilja Savisaar. Foto: Margus Ansu / Postimees

Vilja Savisaar – Toomast(49) tunnistab avameelselt, et tema endine abikaasa Edgar Savisaar on keeruline ja emotsionaalne isiksus.

«Edgar Savisaar, kuidas ma ütlengi, on keeruline isiksus. Ta on emotsionaalne ja plahvatab ning tegelikult on ta vahel ülekohtune,» ütleb Vilja Savisaar – Toomast ajakirjale Naised.

«Juhtus, et rasketel aegadel tõstis ta häält olukordades, kui mina ei olnud süüdi. Ma olin nagu mingi vaheventiil, kelle peale kõik mehes kogunenud pinge välja lasta. Ma olin noor ja mul oli jõudu, ma uskusin ühisesse ideesse ja elasin selle üle. Kui ta närvid ütlesid üles või kui ta tõstis häält, siis ma ei solvunud. Loomulikult polnud see meeldiv ja kohati tegi haiget, aga ma mõistsin teda.»

«Ma olin ju oma loomult 20 aastat tagasi väga truu, ma ei petnud ega manipuleerinud. Samas pean siinkohal avameelselt ütlema, et ega meil normaalset mehe ja naise suhet pole kunagi olnud. Oli pigem kokkukasvamine läbi ühiste eesmärkide.»

«Kui lõpuks sai perekond loodud ja koos elama hakatud ning laps sündis, sain hetkeks selle turvatunde, mida tegelikult tähendab abielu ja perekond. Abielu hakkas suhteliselt kiiresti skaala teisele poole minema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles