Valdo ja Ines annetavad pool miljonit krooni tennisistidele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laulud tähtedega» finaalile järgnenud peol jagasid võitjad Valdo Randpere ja Ines torti ka kõikidele teistele saates osalenud paaridele.
«Laulud tähtedega» finaalile järgnenud peol jagasid võitjad Valdo Randpere ja Ines torti ka kõikidele teistele saates osalenud paaridele. Foto: Marina Puškar

Saate «Laulud tähtedega» võitjad laulmist ei jäta – järgmisel nädalal esinetakse Eesti Tennise Liidu peol ning võidusummagi annetatakse noortele tenniselootustele.


Kuigi võidupaari konkurendid Birgit Õigemeel ja Margus Tsahkna pälvisid finaalsaates žüriilt enim punkte, said televaatajate soosingu osaliseks hoopis Randpere ja Ines. Vaid üks žüriiliige – Jaanus Nõgisto – julges ennustada, et saate võidu nopivad Randpere ja Ines.



Jüri Makarov ja Anu Tali ennustada ei tahtnud ning jätsid otsuse televaatajate langetada. Nii läkski saate võidusumma  500 000 krooni laulupaarile, kes otsustas selle annetada noorte tennise edendamiseks.



Randpere sõnul on ta ise juba aastaid Kaia Kanepit toetanud ning tennis on talle südamelähedane ala. «Ma olen ise näinud, kuidas üks talent võib lihtsalt kustuda, sest tal ei ole raha,» tõdes ta.



«Tennis on väga tänamatu ala – sa pead käima välismaal võistlustel, mis maksab jõle palju, ja kui sa seda ei tee, siis ei jõua sa ka võistlustele, mis hakkavad sulle raha sisse tooma. Sel vahepealsel perioodil peab noori toetama,» lisas Randpere.



Inese sõnul on käesolev nädal endiselt proovidega sisustaud, sest laulupaar esineb Eesti Tennise Liidu aastapäevapeol. Selle peale naeris Randpere, et Inesest on saanud tema mänedžer.



«Andsin ohjad Inese kätte ja kui pakkumisi tuleb ja minul aega on, siis olen kindlasti nõus veelgi esinema,» tunnistas ta ning lisas, et nende muusikaline koostöö sujub hästi just seepärast, et mees on juba aastaid Inese loomingu austaja.



«Mul ei olnud ainult viimast Inese plaati ja see oli esimene asi, mis ta mulle kinkis,» meenutas Randpere. «Mulle meeldib Ines juba sellest ajast, kui ta käis Eurovisioonil. Siis ta oli mõnes mõttes samas olukorras, kus mina praegu. Arg 17-aastane plika Eestist 350 miljoni vaataja ees. Aga laulis hästi!»



Finaalsaates pidi paar esitama ühe partneri hittlugudest. Randpere otsustas ühe oma lemmikloo kasuks: Inese «15 magamata ööd».



Kuigi laulu autor oli valiku suhtes skeptiline ja pidas noore inimese südamevalust laulmist kohatuks, kiitis Makarov esitust taevani ning ütles, et Randpere näol on tegemist suisa kaotsiläinud kantritalendiga. Veel kõlasid võitjapaari esituses eesti ja inglise keeles esitatud «Prayer» («Soov») ning «Eesti muld ja eesti süda». Viimasega teeniti žüriilt maksimumpunktid.



Pingelises võistluses teiseks jäänud Õigemeel ja Tsahkna pälvisid žüriilt maksimumpunktid laulu «Mr Bojangles» eest. Lisaks žürii poolehoiule oli paari stuudios toetamas ka fänniklubi, kes telefoni teel innukalt poolthääli ning kõrvulukustavaid aplause jagas.



Õigemeele sõnul oleks tema võidu korral raha annetanud erivajadustega lastele ning Tsahkna oleks toetanud lastekodulaste õpinguid ülikoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles