Miss Estonia põrutab ikkagi Brasiiliasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 2011 - Saaremaa tüdruk Madli Vilsar
Miss Estonia 2011 - Saaremaa tüdruk Madli Vilsar Foto: Miss Estonia

Miss Estonia Madli Vilsar sai kätte Helsingi konsulaadilt Brasiilia viisa. Madli stardib Tallinna lennujaamast pühepäeva õhtul.

«Lennanud olen enne piisavalt ja ka tormi olen tunda saanud. Aga alati juhtub lendudel midagi kummalist. Näiteks kui ma Tenerifel käisin, siis hakkas kõrvalpingil üks soome vanaproua ära surema ning teda elustati pikalt," meenutab Madli ja loodab, et seekord läheb reis paremini. «Närvi ei ole jõudnud veel minna, aga ma arvan, et see mingi hetk kindlasti tuleb. Hetkel pigem ootan juba sõitu,» räägib miss reisiärevusest Õhtulehele.

Nädala alguses halas Madli, et viisa taotlemine jäi mitme asjaolu tõttu suhteliselt hilja peale. « Lennukipiletidki sain hiljuti,» tunnistab Madli. Brasiilia viisat tuleks hakata taotlema vähemalt kuu aega varem, teab ta nüüd. Minimaalselt kulub viisa saamiseks kaks nädalat ja just nii palju jäigi tal ärasõiduni ootamisaega.

«Neile (Helsingi konsulaadile – K. A.) ei sobinud esialgu korraldajate saadetud kutse – see tuli uuesti vormistada. Faksid keeldusid koostööd tegemast ja isegi meilid ei tahtnud USAst Soome läbi minna. Selline absurdikomöödia käib selle viisaga!» kirjeldab Madli ägestudes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles