Kiefer Sutherland: võin vanglavägivalla ohvriks langeda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland Foto: Reuters / Scanpix

Seriaali «24» staar Kiefer Sutherland kardab, et satub vanglas vägivalla ohvriks.

Nimelt peab Sutherland alates 21.detsembrist  Mira Loma vanglas kandma 48 päeva pikkust karistust alkoholijoobes autojuhtimise pärast, kirjutab Wenn.

Näitleja arvates võivad kaasvangid ta proovile panna, sest nad ei pruugi teha vahet tema enda ja tema poolt mängitava tegelaskuju, agent Jack Baueri vahel.

«Kinnipeetavad ei pruugi minu ja mu tegelaskuju vahel vahet teha. Lisaks suurem osa kinnipeetavatest vihkab politseinike ja agente. Pean vägivallaks ja väljakutseteks valmis olema,» lausus staar.

Mehe sõnul läbib ta enne vanglasse minekut spetsiaalse programmi.

«Kinnipeetavatele ei meeldi näha enda kõrval suuri staare. Vanglas kehtivad teatud reeglid ja nende eiramine võib halvasti lõppeda. Selle tõttu valmistab Sutherland end vanglasse minekuks ette,» lausus näitleja lähikonda kuuluv allikas.

Allikas lisas, et paljud neist, kellest saavad Sutherlandi kaasavangid, istuvad oma aega raskete kuritegude eest nagu mõrvad ja relvastatud röövimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles