Sven Lõhmus tegi uue jõuluprojekti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Lõhmus
Sven Lõhmus Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Sven Lõhmus tegi jõuludeks uue projekti, kus löövad kaasa Laura Põldvere, Ivo Linna, Ly Lumiste, Lauri Liiv ja Suisapäisa.

Tegu on erakordse kooslusega, mida on võimalik nautida ka peagi algaval jõulutuuril, rääkis Lõhmus Elmari muusikauudistele.

Uut laulu «Jõuluõhtu valgus - heade mõtete algus» saab kuulda ka raadios Elmar. See on popilikus võtmes uus lihtne ühislugu, millesarnaseid välismaal tihtilugu jõuludeks tehakse.

Segakoor Suisapäisa, Ivo Linna, Laura Põldvere, Lauri Liiv ja Ly Lumiste esinevad 9.-28. detsembrini Eestimaa kirikutes.

«Kaunimad jõululaulud» on tuntud Eesti artistide ühiskontsert, mille kava on vaheldusrikas ning esitamisele tulevad paljud huvitavad ühislaulud ja ootamatud duetid. Kontsert kestab poolteist tundi.

Kontserdi repertuaar koosneb peamiselt jõululaulude paremikust, kuid ettekandele tulevad ka osalevate artistide juba tuntuks lauldud lugude uusversioonid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles