Valdo ja Ines võitsid staaride laulusaate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 saate «Laulud tähtedega» kuuendal galakontserdil esinesid Valdo Randpere ja Ines
TV3 saate «Laulud tähtedega» kuuendal galakontserdil esinesid Valdo Randpere ja Ines Foto: Sven Tupits

Valdo Randpere ja Eda-Ines Etti võitsid TV3 laulusaate «Laulud tähtedega» publiku häälte abil. Žürii hinnangul olid napilt parimad Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel.

KOLMAS VOOR:

Valdo Randpere ja Eda-Ines Etti kolmas lugu oli «Eesti muld ja Eesti süda», mille nad esitasid võimsalt. Tegemist oli pühaliku pisaraid välja kiskuva looga.

Jüri Makarov: hästi kurb lugu. Teist on saanud tõeline duett, see on armas.  10 punkti.

Kadri Tali: sisuline sügavus eristab teid teistest osalistest. 10 punkti.

Jaanus Nõgisto: esitus tõestas, et laulda on kõige parem emakeeles. 10 punkti.

Kokku. 30 punkti ja kahe vooruga 83 punkti.

Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeele kolmas laul «Mr. Bojangles» kõlas juba selgelt paremini võrreldes eelmistega ning selles avanes Marguse hääl oma parimates külgedes. Birgiti hääl sulas hästi Margusega kokku ning oli väga mõjus. Taaskord näitas Margus oma suurepärast vilistamise oskust.

Jüri Makarov: pinge oli kadunud ja te olite oma esituses vabad. 10 punkti.

Kadri Tali: te kiskusite publiku hinge välja. Teis on palju head muusikat. 10 punkti.

Jaanus Nõgisto: teie eelis on, et olete labiilsemad ja võimelised kõikvõimalikke stiile esitama. 1punkti.

Kokku: 30 punkti ehk kahe vooruga kokku  84 punkti.

TEINE VOOR:

Valdo Randpere ja Eda-Ines Etti teine lugu oli kakskeelne «Prayer/Soov», mille itaaliakeelse osa pani Valdo ise rootsi keele kaudu eesti keelde.

Jüri Makarov'il jooksid selle laulu ajal nö sipelgad. Tal oli hea meel, et Valdo viis hääle südamesse. Ines oli tema arvates priima.  10 punkti.

Kadri Tali arvates oli nende duett väga hea, kuid ta soovitas järgmine kord lisaks eesti ja inglise keelele võtta ka viipekeel abiks. 9 punkti.

Jaanus Nõgisto hindas kõige paremaks Valdo ja Inese duetitunnetuse, aga see segakeeles laulmine käis tal ajudele. 7 punkti.

Kokku: 26 punkti ja kahe vooruga 53 punkti.

Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeele teine laul oli juba tuntavalt paremini kokku kõlav. Marguse hääl oli ka parem ning tundus, et laulmine ilma klaverita tuleb tal paremini välja.

Jüri Makarov'ile esitus meeldis ja laul sellisena toimis. 9 punkti.

Kadri Tali sõnul oli laul balansis ja kõlas ilusti. 9 punkti.

Jaanus Nõgisto hinnangul oli lauluvalik väga julge ja seda oli julgelt tõlgendatud. 8 punkti.

Kokku: 26 punkti ehk kahe vooruga kokku 54 punkti.

ESIMENE VOOR:

Valdo Randpere ja Eda-Ines Etti avalaul oli Eda-Inese hittlugu «15 magamata ööd», mille esitus oli konkurentidest tunduvalt parem. 

Randpere saatis laulu kitarriga ning sai selle kõrvalt laulmisega tublilt hakkama. Laulu kõla oli võrreldes Tsahknaga hoopis teisest puust ning sulas ka Inesega hästi kokku.

Jüri Makarov'i arvates on Randperes kaduma läinud kantrilaulja. 9 punkti.

Kadri Tali sõnul kõlas paar hästi kokku. 9 punkti.

Jaanus Nõgisto hinnangul oli lauluvalik väga hea ning laul tekitas hea fiilingu. 9 punkti.

Kokku. 27 punkti. 

 «Laulud tähtedega» finaali avasid Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel  Birgitil poolt Eurovisiooni eelvoormus lauldud lauluga «365 days/laulame veel».

Kui Birgiti algus oli tavapäraselt suurepärane, siis klaveril laulu saatnud Marguse esitus jäi kuidagi nõrgaks ja vähe veenvaks. Tundus, et Tsahkna energia kulus pigem klaveri mängimisele.

Jüri Makarov'i arvates said lauljad hästi hakkama. 10 punkti.

Kadri Tali midagi erilist ei öelnud. 9 punkti.

Jaanus Nõgisto tunnistas, et klaveri kõrvalt on seda laulu raske teha, kuid Margus sai sellega siiski hakkama. 9 punkti.

Kokku 28 punkti.

Enne saadet:

TV3 «Laulud tähtedega» finaalis selgub, kas võitjana väljuvad laululahingust ärimees Valdo Randpere koos Eda-Ines Ettiga või poliitik Margus Tsahkna koos Birgit Õigemeelega.

Lauluduetid astuvad täna TV3 otse-eetris üles kolme lauluga. Esimeseks lauluks on partneri hittlugu ehk Margusel tuleb leida sobiv lugu Birgiti, Valdol aga Inese repertuaarist. Teiseks looks on ühe juba saates kõlanud esituse kordus ning kolmandaks looks on uus lugu.

Mõlemad finalistide paarid leiavad, et lõppkontserdile minnakse pigem hästi esinema ja publikule rõõmu valmistama kui konkurendiga vihaselt võitlema.

«Karmi konkurentsitunnet ei ole, sest saame hästi läbi,» tunnistas Ines ning sama arvamust jagas ka tema laulukaaslane Valdo. Margus Tsahkna kinnitusel valmistutakse ette nii hästi kui võimalik.

«Loodetavasti tuleb sellest üks võimas finaal!» ütles Tsahkna.

«Laulud tähtedega» võitja annetab 500 000 krooni enda poolt määratud heategevuseks.

«Laulud tähtedega» finaal algab TV3's kell 19.25.

Laulustaaride esitatud laule saad vaadata ja kuulata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles