Saarlanna valmistub Miss Universe’i võistluseks

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 2011 - Saaremaa tüdruk Madli Vilsar
Miss Estonia 2011 - Saaremaa tüdruk Madli Vilsar Foto: Miss Estonia

Saarlannast miss Estonia 2011 Madli Vilsaril on jäänud poolteist nädalat lennuni Brasiiliasse São Paolos toimuvale Miss Universe’i lõppvõistlusele.

Madli Vilsar missipäeviku kohasel on ettevalmistused ladusalt läinud ja mured seoses viisa taotlemise ning sponsorite ja kleitide leidmisega on vaikselt lahenema hakanud, kirjutas Saarte Hääl.

«Viisa taotlemiseks oli vaja tervet posu dokumente ja tõendusmaterjale, et ma ei taha Brasiiliasse mässu õhutama ja muud koerust tegema minna, vaid ikka asja pärast,» kirjutas ta.

Selle eest, et Eestit esindav kaunitar kolm nädalat järjest iga päev pärast varahommikust äratust värske ja puhanud välja näeks, hoolitseb Itaalia brändi Karaja toodetega, mida kasutavad lavasõudes maailmakuulsad disainerid, näiteks Calvin Klein, Roberto Cavalli, Burberry, Carolina Herrera ja teised.

Vilsari sõnul on lahenenud ka kleidimure ja näiteks noor disainer Liina Stein varustab teda mitme ilusa kleidiga ja samuti saab ta maailmale näidata Tiina Talumehe loomingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles