Raadiosaade Tjuun In läheb laupäeval suvepealinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna
Anna Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 18. juunil toimub Pärnu klubis Beach Club üritus sarjast Tjuun In. Seekord astuvad suvepealinna lavalaudadel ülesse LU:K, Jozels, Moral Fibre, Takeshi, Erkin Antov ja residendid Qba ning To-Sha. Vokaaliga toetab muusikat Anna Põldvee.

Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi raadiosaade, mida juhib Eesti trummi ja bassi kuldne trio Qba, To-Sha ja L.Eazy. Kahetunnine raadiošõu on R2 eetris reedeti  kell 22:00-00:00 tuues kuulajateni parimaid palasid drum’n’bass muusikastiilst.

Tjuun In’i visiteerivad ka külalisdj-d nii meilt kui mujalt, samuti väljub Tjuun In nimeline saade mõnikord eetrist peole. Seekord suundutakse Watergate Festivali afterparty´na Beach Clubi, kus peasaalis kostab trumm ja bass ning väikses saalis jazz, house ning techno.

LU:K´i nimetatakse Eesti junglemuusika pioneeriks. Esimene LU:K´i kassett «[lo:d a:statest] 19:4-5» ilmus The Kings Of Shortwaving alt 1995. aastal. LU:K oli esimene Eesti kaasaegse tantsumuusika projekt, kelle muusika on esmakordselt Eestis välja antud 12" vinüülplaadi kujul.

Lauljatar Anna Põldvee on lauljatar, kes lõpetanud Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli, esinenud mitmetel festivalidel nii Eestis kui välismaal. Anna on teinud koostööd ka mitmete artistidega, nt Tõnu Nissoo, Teet Raiki, Erki Pärnoja ning Rulers of The Deep. Viimati võis Annat näha teleri vahendusel Eurovisiooni lauluvõistlusel Eesti laulu taustalaulja, -tantsijana.

Peasaalis esitavad muusikat: LU:K, Jozels (teada ka kui Bedwettersi solist), Moral Fibre, Qba ja To-Sha.

Väikses saalis mängivad plaate Takeshi ja Erkin Antov.

Beach Club avab sel laupäeval, 18. juunil Tjuun In külalistele uksed kell 23.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles