Hanna Martinson kriitikutele: ma ei hooli nende arvamusest (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Martinson
Hanna Martinson Foto: Madis Sinivee

Näitleja Hanna Martinson vastas kõikidele nendele kriitikutele, kes peavad teda rumalaks blondiiniks, öeldes, et ta ei hooli nende arvamusest.

Hanna Martinson, kelle suuremate projektide hulka kuuluvad kaasalöömine mängufilmis «Must alpinist» ja telesaates «Su nägu kõlab tuttavalt» vastas kriitikutele, kes peavad teda rumalaks blondiiniks, öeldes, et ei hooli nende arvamusest. «Igal inimesel on õigus oma arvamusele ja mul on samamoodi vaba voli sellest arvamusest, kas hoolida või mitte,» ütles ta. «Tean ju isegi, kui lihtsalt on võimalik võtta hoiak või arvamus inimese suhtes, kellest ei tea midagi muud, kui seda, mida läbi ekraani või meedia näed ja kuuled.»

Hanna Martinson
Hanna Martinson Foto: Madis Sinivee

Kuigi ta võõraste inimeste arvamusest ei hooli, siis on näitleja jaoks väga tähtis see, mida talle lähedased inimesed arvavad. «Küll aga läheb mulle läheb väga korda nende inimeste arvamus, kes mind päriselt tunnevad ja kellest ma ka ise lugu pean,» rääkis Martinson.

Hanna Martinson kirjeldab ennast kui õnnelikku inimest ja ta ütles, et on selle saavutanud tänu kavalale nipile. «Kuna ma ei loe kommentaare, siis elan sellises maailmas, kus ma meeldin kõigile ja saan kõigiga ka hästi läbi, sest keegi ei ole mulle kordagi julenud silma sisse vaadata ja midagi halba öelda. See maailm on väga lõbus ja positiivne!» teatas ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles