Orlando Bloom: ma tahaks olla superkangelane

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orlando Bloom.
Orlando Bloom. Foto: Charles Sykes/AP

Inglise näitleja Orlando Bloom on öelnud, et ta on väikest viisi Marveli koomiksite fänn ja sooviks võimaluse kümnendi kestnud frantšiisis superkangelast mängida. Oma rahvusele kohasel sooviks ta mängida Kapten Britannia nimelist kangelast.

41-aastane «Kariibimere piraatide» näitleja on tunnistanud, et ta sooviks hea meelega võtta vastu väljakutse mängida ühte Marveli superkangelastest, kuid lisas, et keegi ei ole temaga sellest veel ametlikku juttu teinud. BBC Raadio 2-le antud intervjuus, kus ta rääkis oma karjäärist ja Marveli edukatest filmidest, sõnas näitleja, et tema tööde valikut on mõjutanud soov rohkem oma seitsme aastast poega Flynni kasvatada, vahendas Metro.

«Tead, see on üks nendest asjadest, kus aeg on väga tähtis. Mind ei ole küll palutud, kuid ma olen Marveli inimestega kohtunud. Aga kuna ma võtsin pärast eelmises suures frantšiisis olemist poja kasvatamiseks palju aega vabaks, siis võib see praeguseid rollivalikuid mõjutada,» sõnas Bloom, kes on mänginud ka «Sõrmuste isanda» filmides. «Ma ei tahtnud, et Flynn 10-aastasena mind vaatab ja küsib, kus ma olin. Ma ei tahtnud, et see juhtuks.»

Kuid sellele vaatamata ei oleks ta vastu, kui Marveli Stuudio boss Kevin Feige talle helistaks ja mingit rolli pakuks. Bloom pakkus ise välja, et ta võiks mängida Kapten Britanniat.

«Ma loen väikest viisi Marveli koomikseid. Kes see Briti oma oligi? Kapten Britannia! Näed sa siis. Tal on kohutav kostüüm ja seal juba on Kapten Ameerika, seega mis sa teed? Kapten Britannia vs Kapten Ameerika?»

Kapten Britannia
Kapten Britannia Foto: Wikimedia Commons

Kapten Britannia on üks vähemtuntud Marveli tegelasest. Algselt loodud aastal 1976, et Suurbritannia Marveli koomikseid populariseerida. Brian Braddock, Kapten Britannia alter ego, saab legendaarselt võlurilt Merlynilt ja tema tütrel Romalt suure jõu, ning tema ülesandeks on Briti seaduste alalhoidmine. Kapten Britannia sai ka oma Tasujate tüüpi tiimi, aga tema oma sai nimeks Excalibur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles