Kes on Superstaarisaate kolm vaprat finalisti: Merilin, Sissi ja Uudo ja kellel neist on kõige suuremad võidušansid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Mälk, Udo Sepp ja Sissi Nilia Benita
Merilin Mälk, Udo Sepp ja Sissi Nilia Benita Foto: TV3

Kolm vaprat talendisaate «Eesti otsib superstaari» finalisti: Sissi Nylia Benita, Uudo Sepp ja Merilin Mälk on jäänud heitlema «Superstaari» tiitli nimel. Elu24 kammis läbi sotisiaalmeedia, et ennustada, kellele annaks rahvas Eesti finaalis kõige enam hääli.        

Igaksjuhuks tutvustame ka neid säravaid noori neile, kes alles finaali jälgima asuvad. 18-aastane Sissi Nylia Benita vapustab pea igas Superstaarisaates nii kohtunikke kui ka rahvast. Superstaarikohtunik Mihkel Raud nimetas Sissi Nylia Benitat juba ammu võitjaks. 

 

I was waayyy too Lazy to do the other eye. Used the Morphe colour burst palette.

A post shared by Sissi Nylia (@saissssi) on

Sissi lauluhääl ja hingestatud esitlused on tõesti vapustavad, alguses heidsid kohtunikud talle heitnud ette liigset ameerikalikkust. Nad millegipärast kardavad, et Eesti muusikamaailmas sellisele stiilile piisavalt fänne ei jätku. Aga kui mõelda Liis Lemsalule, siis on kõik võimalik. 

 Sissil on Instagramis 5366 fänni ja järgiat.

Sissi Nylia Benita
Sissi Nylia Benita Foto: TV3

Juba 16-aastat laulmist harrastanud Viimsi Keskkooli õpilane Sissi on end lauljana näidanud mitmetel lavadel, sealhulgas oma muusikust isa Dave Bentoni kõrval. Kaks aastat tagasi hakkas ta iseseisvalt klaverit mängima ning suudab end tänaseks juba lauldes ja laule kirjutades ka saata.

Oma muusikalisteks eeskujudeks peab Sissi oma õpetajat Mirjam Dedet ning lauljaid Etta Jamesi ja Andreya Trianat.

Sissi unistuseks on kunagi ära võita Eurovisioni lauluvõistlus. Lisaks laulmisele ja laulude kirjutamisele Sissi maalib, joonistab, disainib tätoveeringuid ja tunneb kirge meigikunsti vastu. Ka armastab ta lugeda ja loodab ühel päeval ka ise raamatu kirjutada. 

«Ma panen igasse oma esinemisse kogu oma hinge ja emotsiooni. Muusika ja kunst on minu elu. See on minu minevik, olevik ja loodetavasti minu tulevik.»

Pisike ja armas Merilin Mälk on saates staarkohtunik Koit Toome ametlik lemmik. Koit hakkas Merinini «Nöpsikuks» kutsuma ning ka see naljakas nimi on tütarlapsele saates kenasti külge jäänud. 

Merilin Mälk on 17aastane ja pärit Saaremaalt Kuressaarest. Laulmisega on ta vaid 2 aastat tegelenud. Merilin õpib Kuressaare Gümnaasiumis. Ta imetleb artistidest väga Ott Leplandi ja Rihannat. «Soovisin saates osaleda, et tulla mugavustsoonist välja ja teha endale väljakutse,» põhjendas Merilin oma valikut. 

«Olen loominguline, kunstimeelne ja energiline ning lava on koht, kus saan kõiki neid omadusi kasutada,» ütles Merilin, kes on laval alati julge, energiline ja mis peamine: tema ise. «Sisetunne ütleb, et laulmine on see, mida tegema pean,» lausub laulja.

Merilin Mälk "Eesti otsib superstaari" tantsuloo voorus
Merilin Mälk "Eesti otsib superstaari" tantsuloo voorus Foto: TV3

«Neiu Mälk on ka vahva,» leiavad ka saate fännid. Merilinil on Instagrmis 6849 jälgiat ja fänni, kuid Uudo Sepal on lausa 7700 jälgiat.

Sõbralik Saarema poiss Uudo Sepp on võitnud vist pea kõigi saate vaatajate südamed. «No Uudo välja ju ei kuku - juba muusikavälistel põhjustelgi, laulgu halvasti või hästi,» leiavad fännid. Uudo Sepp ei näe esmapilgul välja küll kui klassikaline kaanepoiss, kuid vaatajate südameid murrab ta nagu loogu just tänu oma siirusele ja ehedusele. Ja tema lauluhääl on loomulikult mega*. (*kui kasutada tänavuste superstaarikohtunike meelisväljendit)

20aastane Uudo Sepp, kes elab Kuressaares ja käib igapäevaselt sõbral abis veistekasvatusel. Uudo mängib kitarri, trumme ja veidi klaverit, aga ka kannelt ja viiulit.

Noormees kirjutab käigu pealt laule kõigest, mis ette tuleb, ning käib igal võimalusel esinemas. Oma improviseerimisande avastas ta ükskord, kui oli ühe laulu sõnad ära unustanud ning pärast seda sünnib tema looming kohapeal ja otse südamest.

«Armastan ja teen südamest seda, mida ma teen, ja tean, et mu koht on laval. Olen eluaeg pingutanud selle nimel, et saaksin oma muusikat arendada ja jagada. Mu armastus on muusika ja selle tegemine ja eriti selles elamine,» ütles Udo

«Ma olen kõigest laule teinud – partidest, isegi veistest – kõik, mis tuleb ette! Sünnipäevadel olen isegi küsinud teatud asju, mis lähevad selle inimesega kokku ja improviseerinud. Hästi äge on teha teistest laule ja improviseerida seda, mis südamesse tuleb!“ sõnas Uudo Sepp Tv3le.

Kohtunikud "Eesti otsib superstaari" esimeses stuudiovoorus. Superfinaalis on otsused aga juba puhtalt rahva kätes.
Kohtunikud "Eesti otsib superstaari" esimeses stuudiovoorus. Superfinaalis on otsused aga juba puhtalt rahva kätes. Foto: Madis Sinivee

Kuna finaali tulemuse otsustab rahvas, mitte kohtunikud, on nii sotsiaalmeedia statistikat jälgides kui ka intuitiivselt südant usaldades meie tulevane superstaar just Uudo Sepp. 

«Sel aastal on võitja kuidagi ammu paigas.. show on show, võidab kes müüb.. eks finaal ole kõige lahedam elamus ja kogemus kõigile.. see ongi vast kõige tähtsam.. et osalejad kogeksid seda pinget, massi ja tralli ja et kuidas enesekindlalt alal veel edasi jätkata pärast,» arvavad kogenumad fännid. 

Uudo Sepp ja Sissi Nylia Benita 
Uudo Sepp ja Sissi Nylia Benita Foto: TV3

Noortel on homses saates pinged lakke keritud, sest laulda tuleb koos kohtunikega ning selguvad kaks viimast finalisti. Seekord lauldakse kaks laulu, millest üks on televaatajate poolt soovitatud ning teine duett kohtunikuga. Sissi Nylia Benita ja Mihkel Raud laulavad koos pala «Sõidulaul», Merilin Mälk ja Koit Toome esitavad pala «Mälestused“ ja Uudo Sepp ja Eda-Ines Etti esitavad duetina loo «Kustutame vead».

Televaatajate poolt soovitatud laulud on:

Merilin Mälk – Christina Aguilera «Hurt»

Uudo Sepp – Ed Sheeran «Castle on the Hill»

Sissi Nylia Benita – Rag’n’Bone Man «Human»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles