Meghan Markle tegi viimase etteaste talle kuulsuse toonud telesarjas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle sarjas «Suits»
Meghan Markle sarjas «Suits» Foto: CAP/KFS/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Prints Harry kihlatu Meghan Markle astus veel viimast korda näitlejana teleekraanidele, kui eetrisse jõudis menuseriaali «Suits» («Pintsaklipslased») viimane episood.

Meghan Markle kehastas sarjas Rachel Zane'i ning tema viimast ülesastumist sai USA teleekraanidel näha kolmapäeval, vahendas MENU.

Markle mängis «Suitsis» kokku seitse hooaega ning viimane osa temaga kandis pealkirja «Good-Bye». Seriaalis abiellus Markle'i karakter oma kauaaegse poiss-sõbra Mike Rossiga, keda kehastas Patrick J Adams.

«Aitäh kõigile, kes muutsid prooviesinemise seitsmeks uskumatuks aastaks minu elus. Loodan, et te nautisite seda,» kommenteeris Adams viimast osa Twitteris.

Kuigi mõlemad tegelaskujud kirjutati sarjast välja, ei ole see «Suitsi» viimane hooaeg. Telekanal on kinnitanud, et sarjal on tulemas veel vähemalt üks hooaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles