Politsei lasi vastabiellunu tagaotsitava pähe maha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei lasi vastabiellunu tagaotsitava pähe maha
Politsei lasi vastabiellunu tagaotsitava pähe maha Foto: SCANPIX

USAs Californias Anaheimis lasi politsei vastabiellunud mehe tagaotsitava pähe maha.

Politsei jahtis murdvarguses kahtlustatud mehi ja pidas oma maja trepil seisnud Julian Alexanderit üheks nendest, kirjutab foxnews.com.

Politseijuhi John Welteri kinnitusel pidas politseinik Alexanderit murdvargaks ja tulistas teda.

«Mu väimees püüdis oma maja murdvaraste vastu kaitsta, kuid sai kuuli. Selle asemel, et politsei inimesi küsitleks, haaratakse kohe relv ja tulistatakse. Keegi peab sellise tapmise eest vastust andma,» sõnas maha lastud mehe ämm.

Politseijuht ei avalikustanud mehe maha laskunud politseiniku nime, kuid täpsustas, et tegemist on kümme aastat politseis töötanud isikuga.

Laskmise taga olnud politseinik on juhtumi uurimise ajal sundpuhkusel.

«Politseinikud vabandasid, et mu poeg aeti murdvargaga segamini, kuid see vabandus ei too mu poega tagasi,» sõnas maha lastud mehe isa Jerry Alexander.

Julian Alexander abiellus möödunud nädalal ja ta abikaasa ootab last.

Julian Alexandri abikaasa kinnitusel kuulis ta laske ja tahtis majast välja vaatama minna, mis juhtus, kuid politseinik ei lubanud tal väljuda.

Parameedikud andsid politseinikult kuuli saanud mehele esmaabi ja toimetasid ta haiglasse, kuid arstid ta elu päästa ei suutnud.

Politsei uurib, mida Julian Alexanderit tulistanud politseinik enne tulistamist majaomanikule ütles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles