Matkajad saavad nõu RMK teabepunktidest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teabepunktid.
Teabepunktid. Foto: www.rmk.ee

Pühapäeval saab ametliku hoo sisse looduspuhkuse hooaeg kui külastajatele avavad igapäevaselt uksed 27 RMK teabepunkti üle Eesti. Mullu külastati riigimetsa puhkealasid, rahvusparke ning looduskaitsealasid 1,57 miljonil korral.


RMK tegeleb külastuskorraldusega 13 riigimetsa puhkealal, 5 rahvuspargis ja ligi 40-l muul kaitsealal üle Eesti.

“Hetkel on looduses liikujale välja ehitatud ligi 2000 km matkaradu, 309 kattega lõkkekohta ning 41 telkimisala,” tutvustas võimalusi RMK loodushoiuosakonna juhataja Marge Rammo. Sellele lisaks pakub RMK ööbimisvõimalust 24 metsaonnis ning 18 metsamajas.

Looduses liikuja abistamiseks on 15. maist kuni 15. septembrini kõik RMK teabepunktid avatud igal nädalapäeval kella 10-18.

Teabepunktides jagatakse nõuandeid ja infomaterjale elamusliku looduspuhkuse ettevalmistamiseks. Kokku on teabepunkte üle Eesti 27. Lääne-Virumaal asuvad punktid Oandul ja Lahemaa looduspargi keskuses.

Endale sobivat loodusretke aitab ette valmistada ka põhjalik otsisüsteem RMK kodulehel http://www.rmk.ee/teemad/looduses-liikujale/voimaluste-otsing

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles