Superstaari-Keit kirjutab näidendit ja eurolaulu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Triisa
Keit Triisa Foto: Mardo Männimägi
Tänavusest «Eesti otsib superstaari» saatest tuule tiibadesse saanud Keit Triisa pole muusika tegemist jätnud, kuid lisaks sellele kirjutab neiu ka näidendit.

«Tuli mõte panna kirja tükk, mis ei üritaks noori hüsteeriliselt igasugustest mõnuainetest ja pahedest otseselt loobuma, vaid pööraks rohkem tähelepanu ka nende vanematele, sest kodust ja kasvatusest saab ju tegelikult kõik alguse,» vahendab Buduaar noore lauljatari sõnu.

Näidendi peategelasteks on kaks väga lähedast inimest, kellest üks teeb enesetapu, et tema parima sõbra edaspidine suhtlemine oma vanematega paraneks.

Eurolaulu kirjutab Keit endale. «Otsus ise endale lugu kirjutada ja samuti ka etendus tulenes sellest, et jõudsin järeldusele, et kõik mille nimel ise vaeva näed jätab suurema märgi enda minevikku kui see, et täidad kellegi antud korraldusi,» mõtiskles Triisa.

«Olen noor, aga arvan, et mul on midagi, mida pakkuda ja mille nimel vaeva näha,» lisas lauljatar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles