Eluga pahuksis olnud George Michael läheb tuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Michael
Georg Michael Foto: MAVRIXONLINE.COM

George Michael on otsustanud üle kolme aasta taas tuurile minna ning plaanib ka uue plaadi välja andmist. 47-aastane staar alustab oma «Symphonica» tuuriga Prahast 22. augustil ning suundub sealt siis edasi Londonisse, vahendas Metro Lyrics.

Novembri esimesel nädalalal Londonis toimuva kontserdi tulu kavatseb mees annetada Elizabeth Taylori nimelisele aidsiennetusega tegelevale fondile.

Michael avaldas oma plaanid eile Londonis toimunud pressikonverentsil. «Tunnen, et mul on pärast hiljutisi raskusi taas energiat midagi teha ja see on just see, mida ma artistina teha tahan.» Mees jäi mõni aeg tagasi vahele narkojoobes auto juhtimisega. Pressikonverentsil viskas Michael villast, et ei soovi oma isiklikku ega vanglaelu arutada, kui siis võib-olla Twitteri vahendusel.

Veel rääkis ta, et tellib tuuril olles lava taha väga palju toitu, et kõik inimesed seal süüa saaksid. «Võib-olla küsin veel ka lilli, kuid üldiselt ei saa minu peale tehtavad kulutused väga suured olema.» Samas heitis ta valgust oma uuele võimalikule albumile ning ütles, et see saab kindlasti üllatav olema, sest kavatseb oma pea just tantsumuusika poole pöörata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles