Fitnessistaari avastus: laineid lööb äpp, mis muudab ka naksitralli printsessiks (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Abner
Kaisa Abner Foto: Instagram

Fitnessistaar ja blogipidaja Kaisa Abner jagab põnevat avastust telefonirakenduste maailmast. 

Kaisa tunnistab hiljutises blogipostituses oma kirglikku suhet sotsiaalmeediaga. «Ma päris ausalt tunnistan, et mul kulub sotsiaalmeediale päevas oma tunnike kindlasti. Hommikukohvi kõrvale vaatan üle uued Instastoryd, tööl lõunapauside ajal scrollin pilte ning õhtul enne magamaminekut sama lugu. Haige! Aga veel haigem on see, mis mul viimasel ajal silma kraapima on hakanud,» kirjutab Kaisa. 
Nimelt on fitnessistaar avastanud telefonirakenduse, mis muudab ka kõige inetuma pardipoja pilkupüüdvaks luigeks ning mis lööb laineid Instagramis. Kaisa valgustab lähemalt rakendusest telefoniäpist Perfect 365.
«See on sisuliselt tasuta alla laetav app, mis teeb siis s*** saia. Mina tulin näiteks täna trennist otse tööle ja olen tüdruk, kellel hakkasid eile ka veel päevad ja sellega koos siis ilmusid üleöö näkku nii umbes 20 punni ehk ühesõnaga täiuslik katsejänes. Teen teile nüüd ühe selfie ja jagan teile originaalpilti ja siis seda programmi, mis Instagramis laineid lööb.»

Kaisa Abner
Kaisa Abner Foto: Kaisa Abner blogi

Kuigi tulemus võib olla veatu ja pilkupüüdev, on Kaisa ärritunud. «Üks näonahk ei saa ju olla nii puuderdatud, et see tundub sama pehme nagu vatitups? Mitte kellelgi ei ole ju nii haigelt suuri silmi, mille silmavalged on veel valgemad kui tutikad A4 paberid mu kontorisahtlis? Et terve nägu on pehme nagu vatitups, aga silmad on nii kontsentreeritud, et hea, et pildilt välja ei hüppa. Ja no need hambad – nii valged, et hambaid pole praktiliselt võimalik eristadagi. Kamoon! Selle pildi ma tegin ümber vähem kui 3 minutiga. Oleks ma veel pingutanud (nagu need äpi kasutajad kindlasti teevad), siis ma oleks siit veel ei tea, mida välja imenud.»

Loe täispikka blogipostitust siin. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles