Prints Harry: printsess Diana ja Meghan Markle oleksid parimad sõbrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: AP / Scanpix

Briti prints Harry usub, et tema varalahkunud ema printsess Diana oleks kihlusuudise üle üliõnnelik ja saaks tema väljavalituga imehästi läbi.

Prints Harry ja näitlejanna Meghan Markle teatasid kihlusest esmaspäeval ning andsid sama päeva õhtul ka oma esimese ühise intervjuu, millest selgus, et noored kohtusid ühise sõbra korraldatud pimekohtingul. Paar rääkis ka, et nad plaanivad pisiperet juba lähitulevikus.

«Nad oleks parimad sõbrad, selles pole küsimustki,» ütles Harry, et ema kiidaks pruudivaliku heaks. «Ma usun, et ema oleks ülielevil, ta hüppaks õnnest ja tal oleks minu pärast lihtsalt hea meel.»

Selleks, et ema oleks alati nendega, kinkis Harry oma pruudile sõrmuse, millel on kaks teemanti Diana isiklikust kollektsioonist. Lisaks kaunistab sõrmust üks teemant, mis on pärit Botswanast, kus noorpaar oma suhte alguses reisil käis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles