Neli põnevat film Aasiast, mis PÖFFi Põhivõistlusprogrammi pääsesid

PÖFF
, Elise Eimre
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist "Lämbumine"
Kaader filmist "Lämbumine" Foto: PÖFF

PÖFF toob Eesti kinolinadele haaravaid teoseid kaasaegse filmimaailma paremikust. Avasta, millise nelja Aasia filmi esilinastused toimuvad tänavu just Tallinnas.

EKSKAVAATOR

"Ekskavaator" avab 1980. aastatel Lõuna-Koreas diktatuuri ajal toimunud  demokraatlike tudengirahutuste tagajärgi tänapäeva ühiskonnas läbi ekskavaatorijuhi elukäigu, kelle moraalsus üha uuesti minevikku takerdub. Loe lähemalt PÖFFi kodulehelt.

Kinopiletid:

 

 

 

 

 

 

LÄMBUMINE

"Lämbumine" on dünaamilise visuaalse keelega haarav põnevusfilm Iraanist, kus sündmustik areneb keeruliste perekonnasuhete kaudu, mille lööb kõikuma maniakaalne armastus. Loe lähemalt PÖFFi kodulehelt.

Kinopiletid siin:

BANGZI MELOODIA

"Bangzi meloodia" on julgelt satiiriline ajaloofilm 1980. aastate alguse Hiinast peale Kultuurirevolutsiooni, mille süžee kulgeb läbi külaelanike unistuste, väljakutsete ning katsumuste. Loe lähemalt PÖFFi kodulehelt.

Kinopiletid:

MEMM

India režissöör Devashish Makhija lahkab oma filmis kahte äärmiselt rasket, kuid paraku väga aktuaalset teemat teda ümbritsevas ühiskonnas, milleks on noorte tüdrukute vägistamine ja korrumpeerunud võimukandjad, kelle vastu filmi peategelasest 65-aastane vanaema asub. Loe lähemalt PÖFFi kodulehelt.

Kinopiletid:

 

 
Copy

Märksõnad

Tagasi üles