Ithaka Mariale tuli seksikaima tiitel üllatusena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ithaka Maria Rahula: «Olen laval 15 aastat laulnud ja tantsinud, võib-olla seostus lugejatel Kroonika 15. sünnipäev kuidagi minu kogemustega. «Hopa´pa-reiga» olin tõeliselt omas elemendis, eriti lahe on seda lugu laulda koos rahvaga. Ses loos on ürgseid vibratsioone ja kahtlemata mõjub see seksikalt.»
Ithaka Maria Rahula: «Olen laval 15 aastat laulnud ja tantsinud, võib-olla seostus lugejatel Kroonika 15. sünnipäev kuidagi minu kogemustega. «Hopa´pa-reiga» olin tõeliselt omas elemendis, eriti lahe on seda lugu laulda koos rahvaga. Ses loos on ürgseid vibratsioone ja kahtlemata mõjub see seksikalt.» Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Ajakiri Kroonika nimetas Tallinna klubis Teater toimunud peol tänavuseks seksikaimaks naiseks lauljatar Ithaka Maria Rahula ja seksikaimaks meheks Stig Rästa.

«Kui mulle seda teatati, oli see minu jaoks ikka üllatus,» ütleb Ithaka Maria Õhtulehele.

«Mina võin igasugu asju arvata. Mina näiteks arvasin, et ma võidan Eesti Laulu ja tantsusaate,» viskab naine nalja. «Aga aitäh, et inimesed nii arvasid!»

Mis Ithaka Mariale seksikaima naise tiitli tõi? – «Ma tean, et ma olen väga palju tööd teinud. Ma olen muusikat kirjutanud, ma olen 15 aastat laval olnud. Võib-olla sellest oli kasu,» arvab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles