Nad teevad seda jälle: Juur ja Kivirähk kommenteerivad Eurovisiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Kivirähk + Mart Juur = Rahva oma kaitse
Andrus Kivirähk + Mart Juur = Rahva oma kaitse Foto: ERR

Humoristid Mart Juur ja Andrus Kivirähk kommenteerivad järgmisel nädalal Raadio 2s Eurovisiooni. Ülekanded toimuvad neljapäeval 12. mail ja laupäeval 14. mail, algusega kell 22.00.

«Teisipäeval jagame viimaseid näpunäiteid, » ütles Mart Juur Raadio 2 saates «Rahva oma kaitse».

Humoristid panevad südamele, et kui keegi soovib neile «kingitusi» tuua, siis need palutakse juba nädala alguses kohale toimetada.  

Mart Juur teeb ettepaneku, et T-särgipood võiks neile kinkida särgid «Usume Getter Jaani». «See võiks olla suur liikumine, inimesed võiks endale ka trükkida sellised särgid. Inimesed võiks asutada Facebooki kommuuni, kuhu läheksid sajad tuhanded. Tähtis oleks see selleks, et Getter tunneks, et me toetame teda.»

Andrus Kivirähk lisab: «Getterit võiks igati usaldada, sest tema ei tarvita dopingut, ta ei joo ega suitseta, ta on karske noor neiu. Miks me ei võiks teda toetada tema tähelennul.»

«See on väga oluline, et tehakse tema kommuun ja et seal oleks hästi palju, sadu tuhandeid toetajaid. Võite ka omavahel kohtuda ja teha selliseid väikeseid käest kinni võtmisi, mediteerimisi. See kõik annab Getterile head energiat juurde,» ütleb Juur.  

Juur ja Kivirähk kommenteerivad ühte eelvooru ja finaali. «Me saame need laulud ilusaks juua, » ütleb Juur ja täpsustab: «Me joome kohvi ja teed».

Eurovisiooni ülekanded Raadio 2s:
Eurovisiooni eelsaade on eetris järgmisel teisipäeval kell 20.00. Eurovisiooni teise poolfinaali ülekanne algab 12. mail kell 22.00. Finaali ülekanne algab laupäeval 14. mail kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles