Sofia Rubina: arvan, et minust saab karm ema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina
Sofia Rubina Foto: Jelena Rudi

Laulja Sofia Rubina hetkel veel lapsi ei soovi, kuid mõne aasta pärast küll. Oma lastele saab ta olema enda hinnangul karmiks emaks. Buduaar uuris Sofialt, millal ja kui palju lapsi ta tahaks.

Sofia Rubina on 25-aastane kaunis lauljatar, kelle mõtted on küll laste juures, kuid hetkel veel neid endale ei soovi. «Tahaksin lapsi hea meelega, kuid 4-5 aasta jooksul. Ma arvan, et oleks hea, kui laps tuleks umbes 30-aastaselt. Siis on paras aeg,» arutleb Sofia Buduaariga.

Laste arvus ta täiesti kindel ei ole, eks see selgub aja jooksul, kuid suurt peret ta endale ei soovi – lapsi võiks olla 1-2. «Ma arvan, et olen oma lastele karm ema, kes annab nii palju armastust, kui on võimalik. Ja kindlasti tahaks, et laps oleks muusikast huvitatud!» räägib lauljatar, kes pooldab trendi, et esimese lapse saamist lükatakse muudkui edasi, lausa 30ndate eluaastate algusesse.

«Siis juba tean kindlalt, kellega tahan last kasvatada, kes olen mina ja nii on mul lastele palju rohkem õpetada!» Väga noorelt lapse saamist Sofia hukka ei mõista – oleneb, kas inimesel on piisavalt energiat lapsega tegelemiseks. «Ma arvan, et laste jaoks pole vanus esmatähtis!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles