Tantsustaar Kiigajaan ajab end suveks vormi rannajalgpalliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" proovis: Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan, 31.10.2008
"Tantsud tähtedega" proovis: Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan, 31.10.2008 Foto: Photo Factory

Pärnust pärit võistlustantsija Marko Kiigajaan (22), kes on tuntuks saanud saatest «Tantsud tähtedega», pajatas Buduaarile, et ajab end rannavormi rannajalgpalliga.

Marko Kiigajaan tegeleb lisaks tantsimisele ka aktiivselt muu spordiga - talvisel ajal mängib Postimehe võistkonnas korvpalli, suvel Üksjala-tiimis rannajalgpalli. Marko ootab suvel kõiki tema meeskonnale kaasa elama.

«Kui enamik  naislugejaid vaevab pead sellega, kuidas ennast suveks rannavormi saada, siis mina tegelen viimasel ajal sõna otseses mõttes peamiselt sellega, kuidas suveks rannavormi saada terve Üksjalgvärava nimeline Pärnu rannajalgpalli meeskond. Ees ootavad suvi läbi kestvad rannajalgpalli liigamängud ja turniirid,» jutustab ta.

Marko arvates on jalpall end tänaseks tõestanud kui tõeline eestlaste talispordiala. «Eesti rahvuskoondise viimased üliedukad mängud on märk sellest, et jalgpalli saab edukalt Eesti auks ja publiku rõõmuks mängida nii lume kui krõbedate külmakraadidega nagu suusatadagi.»

«Eks meie ees seisa nüüd väljakutse, et veenda umbes miljonit inimest, et jalgpall on ka lahedaim suvespordiala ja jalgpall on parem kui mis tahes muu tegevus, mida saab rannaliival kuuma päikese all harrastada. Olgu siis mängides või mängijatele kaasa elades!»

Hetkel tegeleb Marko ka toetajate leidmise ja vormide kujundamise jms. «Kui kellelgi on mõni hea idee, kuidas fänne rõõmustada, siis võib lahkelt meie FB-lehel teada anda. Ainuüksi mõte sellest, et eeloleval suvel õnnestuks lüüa näiteks Pärnu rannarahva rekord, kes tulevad plaažile mitte pelgalt end praadima, vaid kodumeeskonnale kaasa elama, paneb südame ikka põksuma küll!» õhkab ilus mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles