Veerpalu toetuseks organiseeritakse Tartu-Otepää vahelist inimketti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeme Andrus Veerpalu auks inimketi!
Teeme Andrus Veerpalu auks inimketi! Foto: jalutuskäik.ee

Andrus Veerpalu toetajad plaanivad nädalavahetuseks inimketti Tartu-Otepää vahele.

«Andrus Veerpalu on naelutanud meid aastate jooksul mitmeid kordi telekate ette kaasa elama. Nüüd on teda kisutud skandaali. Tema toetuseks on tehtud Facebook`is erinevaid toetuseks mõeldud lehti, aga minu ettepanek on teha inimkett ehk suur kogunemine Tartust Otepääni,» pajatab suusaiidoli suur fänn Moonika.

«Mina usun, et inimesed on nõus tegema selle keti näitamaks oma toetust Andrusele,» arvab idee autor ning lisab, et ka  teistes linnades võiks inimesed koguneda, kas kokku või teha keti Veerpalu auks. 

Seega Moonika üleskutse kõikidele Andruse fännidele:

Keti/kogunemise aeg oleks sel pühapäeval kell 12:00 Tartu Raekoja platsil. Oodatud on kõik, kes vähegi usuvad Andrust ja tahavad näidata talle enda toetust!

Ka Facebook`i Andruse toetuse leht kogub iga minutiga toetajaid ja uskujaid juurde: http://www.facebook.com/pages/Usume-Andrus-Veerpalu/194487653920408
 

Kas usute Andrust või kaldute mitteuskujate poole?

Kui olete uskujad, siis olete oodatud kogunema «Usume Andrus Veerpalu» keti/grupi, kokkusaamisega. Samateemaline kiri on kirjutatud ka Kanal 2-le.

Kutsume inimesi toetust üles näitama , sest see on vähim, mis me tema heaks teha saame!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles