Marilyn Kerro julgustab: unistage, sest unistustel on mõnikord kombeks ka täide minna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro.
Marilyn Kerro. Foto: Õhtuleht/Scanpix

Eesti kuulsaim nõid Marilyn Kerro õpetab unistama ja elama avatud südamega. Oma hiljutises blogis kirjutab kuulus selgeltnägija, kuidas mõttel on tohutu jõud ja unistused võivad täide minna!

Marilyn kirjutab enda blogis:

«Sa oled unistades vaba kõigest, pole ühtegi murekoormat õlul, kõik on justkui hästi. Sa visioneerid oma mõtteis kõike seda mida Sa soovid. Tunned, kuidas Su keha ja meel elab. Unistustel on mõnikord kombeks ka täide minna. Eriti, kui sa oled avatud oma meele, energia ja mõttega. oled vaba ja lased sellel unistusel lennata lõpmatusse, koguma jõudu ning aeg-ajalt sa taas leiad end mõtteist, selle unistuse juures. Su meeled on puhtad.Täituma kipuvad realistlikud, südamlikud ja lihtsad soovid. Täituvad alati siis, kui sa seda ei oota. Need juhtuvad tegelikult oma radapidi, mille kokkupõimumist Sa oskad alles hiljem lugeda. Siis saad sa aru alles, milline on eelnev märkide mäng, mis algas siis, kui sulgesid silmad ja potsatasid roosa vahu sisse, kus kõik oli lihtne, ingellik ja kerge nagu sulg. Seda teadis vaid Sina ja Su süda! 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles