Spice Girls alustas Madonna koreograafi käe all tantsuproove

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls
Spice Girls Foto: Reuters

Ansambel Spice Girls alustas Los Angeleses ülisalajasi tantsuproove oma väljamüüdud maailmaturnee tarbeks koos Madonna pikaajalise koreograafi ja tuuridirektori, Jamie Kingi käe all.

Taasühinenud viisik kohtus tantsuinstruktoriga esimest korda kolmapäeval ning juba praegu on Melanie Brown raskustes oma töögraafikuga, kuna ta võistleb samal ajal ka USA tõsielusarjas «Tantsud tähtedega», vahendab Femalefirst.

Brown avalikustas, et ta sõlmis telesarjaga lepingu, et pärast teise lapse sündi ja Spice Girlsi turnee eel end taas nii füüsiliselt kui vaimselt vormi, kuid tunnistas, et võttis endale sellega päris suure töökoormuse.

«Ma arvasin, et «Tantsud tähtedega» oleks täiuslik asi, mida teha, aga see on üsna stressirohke ja nõuab palju vaeva, sa pead olema distsiplineeritud ja täielikult pühendunud... see on kuratlik reis. Kõik sõltub tasakaalust. Ma tasakaalustan ennast oma laste, abikaasa ja kõige muu vahel ja seni toimib kõik hästi,» ütles Brown.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles