Telesarjad alustavad uusi hooaegu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katamaraani Nordea pardal mullu sügisel ümberilmareisile purjetanud Jaan Tätte (vasakult), Raul Normaku, kapten Toonart Rääski ja Marko Matvere seiklused jõuavad ka teleekraanile.
Katamaraani Nordea pardal mullu sügisel ümberilmareisile purjetanud Jaan Tätte (vasakult), Raul Normaku, kapten Toonart Rääski ja Marko Matvere seiklused jõuavad ka teleekraanile. Foto: Erakogu

Eratelekanalid alustasid sel nädalal kodumaiste sarisaadete uute hooaegade näitamisega. Lühiülevaate tegi Hendrik Alla.

TV 3

«Kodu keset linna»
tööpäeviti 19.30

Uuel hooajal lubab stsenarist Mihkel Ulman järske süžeepöördeid ning vähemalt üht uut tegelast. Neiu Christyt mängib kaks aastat New Yorgis näitlemist õppinud ja seal teatrilaval üles astunud Irmeli Saar­salu. Pereisa Hannes (Martin Veinmann) otsib oma probleemidele lahendust pudelist ja see pingestab loomulikult tegelaste suhteid. On mõista antud, et kevadhooajal juhtub ühe seriaali tegelasega traagiline õnnetus.

«Unistuste agentuur»
teisipäeviti 21.30

Uue hooaja esimeses osas avastasid reisilt saabuvad Ilmar ja Kristi (Andrus Vaarik ja Külli Reinumägi) eest jahmatava üllatuse: kogu unistuste kontor on segi tuustitud ning kolm miljonit eurot jäljetult kadunud. Kahtlus langeb sama müstiliselt kadunud Annele ja fotograaf Tanelile (Harriet Toompere ja Tambet Tuisk). Sarja muudetakse värvikamaks uute tegelaste kaasamisega Tõnu Aava, Garmen Tabori ja Ithaka Maria Rahula esituses.

«Stiilipäevik»
neljapäeviti 20.00

Ženja Fokin ja Anu Saagim alustavad taas oma tööd stiilipuude alla kannatavate inimeste aitamiseks. Sel hooajal õnnestub saatekangelastel lisaks garderoobile ka vanust vahetada.

«Kättemaksukontor»
neljapäeviti 21.30

Söakad daamid Frida ja Marion (Marika Vaarik ja Kadri Admason) kahtlustavad hooaja esimeses osas, et ärimehe enesetapp on hoopis mõrv. Aga kes sellest kasu saaks?

«Kälimehed»
reedeti 20.00

Uuel hooajal veavad Raivo ja Urmas (Peeter Oja ja Sepo Seemann) endiselt vägikaigast. Sündmused algavad sellest, et mõlemad pered jäävad ilma oma kodust.

«Tätte ja Matvere imeline ilmareis»
reedeti 21.00

Uus reisisaade vaatleb Jaan Tätte ja Marko Matvere teekonda jahtlaeval ümber maailma. Saates saab sõna katamaraan Nordea laevapoiss Aivar Riisalu, kes purjetas reisisellidega Tallinnast Kielini.

Kanal 2

«Kodutunne»
kolmapäeviti 20.30

Heategevuslikus tõsielusaates minnakse saatejuht Kirsti Timmeri juhtimisel appi mõnele perekonnale ja tehakse vabatahtlikest koosneva meeskonnaga remonti vähemalt mõnes ruumis, olgu lastetoas, köögis või vannitoas. «Need on vahel väga valusad, aga alati südamlikud lood, mis panevad meid elule teisiti vaatama,» lubab Timmer. «Enamasti on igas kodus armastus olemas, kuid puudu võib olla näiteks soojast toast ja elementaarsest pesemisvõimalusest.»

«Pilvede all»
kolmapäeviti 21.30

Publikurekordeid löönud naisteseriaal «Pilvede all» alustas taas selle nädala kolmapäeval. Eile pakuti isu äratamiseks soojendussaadet «Meie lugu – Pilvede all», kus tegijad rääkisid sündmustest kaadri taga, meenutasid eelnevaid osi ja andsid vihjeid tulevikusündmuste kohta. Trupiga liitub Viljandi teatri näitleja Leila Säälik. Esimene uue hooaja osa jõuab ekraanile järgmisel nädalal.

«Ühikarotid»
neljapäeviti 20.00

Populaarne noorsooseriaal «Ühikarotid» alustab täna kolmandat hooaega. Tibu saab elektrilöögi, mistõttu tekib tal elektrifoobia. Selle pärast otsustab ta elektrikuõppe vahetada kokaameti vastu ja liitub tüdrukutega. Armastus teeb imesid, ühikamutt Salmele tekib austaja.

«Väljalend»
reedel 20.00

Reisisaade lähetab viimased mängijad palmide alla ja esialgu pole teada, kas saade veel kunagi jätkub. Selle asemel hakkab tulevast nädalast samal ajal eetris olema silmamoondaja Jürgen Veberi uus saade.

«Kelgukoerad»
reedeti 21.30

Krimiseriaal «Kelgukoerad» alustab uut hooaega teistest nädal aega hiljem, alles 11. märtsil. Komissar Kelk (Kalju Komissarov) on suundunud tööle siseministeeriumisse. Tema toolil istub nüüd Kõsta (Juhan Ulfsak) ja detektiivid peavad rinda pistma mõrvalooga, millesse segatud vanalinna kummitused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles