Vaata videot: Kylie alustas maailmaturneed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie avakontsert
Kylie avakontsert Foto: BDG Music

Laupäeval, 19. veebruaril andis popdiiva Kylie Minogue oma uue maailmaturnee «Aphrodite-Les Folies Tour 2011» esimese kontserdi. Eestisse jõuab Austraaliast pärit staar tuleval kolmapäeval, 23. veebruaril, et anda esmakordselt Eestis suurejooneline kontsert Saku Suurhallis.

Kylie uus maailmaturnee sai alguse täna Taanis Herningi linnas. «Show oli suurepärane ja kujunes isegi fantastilisemaks kui ma oma vaimusilmas oli ette kujutanud. Kogu tiim tegi vapustavat tööd ja see tase, mis me koostöös saavutasime oli lausa hämmastav. Võrreldes mu varasemate maailmaturneede showdega pakume me fännidele veelgi suuremat emotsiooni – etendust, mis on algusest lõpuni kõiki meeli köitev, kaasahaarav, tulvil sära ja glamuuri»,  avaldab lauljatar esmaseid muljeid.

Uue maailmatuuri esimese kontserdi raames tulid esitamisele nii Kylie uue albumi «Aphrodite» lood kui ka tema suurimad hitid läbi aegade.

Oma uue kolm kuud kestva tuuri raames külastab Kylie 20 riiki nii Euroopas kui ka Põhja-Ameerikas, kuid annab ka kontserte Jaapanis. Enne Tallinna tulekut esineb staar Soomes.

Kylie uus vapustav show loodi Kylie enda ja tema kauaaegse loomingulise koostööpartneri William Bakeri poolt. Tähtsa osa Kylie showst mängivad veeatraktsioonid, mis muudavad kogu kontserdi unikaalseks vee-etenduseks. Tallinna show lava koosneb koguni üle miljoni erinevast liikuvast osast, kuhu kuuluvad ka 30 suursugust veeatraktsiooni, vihmakardinad ning purskkaevud!

Maailma kuumim popdiiva ja alati särav Kylie Minogue esineb esmakordselt Eestis tuleval kolmapäeval, 23.veebruaril Saku Suurhallis oma suurejoonelise maailmaturnee «Aphrodite – Les Folies Tour 2011» raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles