Kuidas pääseda Kylie show eksklusiivsesse splash zone’i?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue
Kylie Minogue Foto: Videokaader


Järgmisel kolmapäeval, 23. veebruaril Saku Suurhallis esineva popdiiva Kylie Minogue mänedžment otsustas teha eksklusiivsed ja hinnalised Splash Zone pääsmed ka Eesti fännidele kättesaadavamateks.

Splash Pack limiteeritud pääsmete omanikud pääsevad lava konstruktsioonide sisse ehitatud VIP-alale, kust avaneb parim vaade laval toimuvale ning on seega staarile ka kõige lähemal. Kylie enda sõnul peaksid need kontserdikülastajad tundma end nagu ühe osana tema showst.

 
Selleks et Splash Zone’i pääseda tuleb Kylie kontserdipileti omanikul soetada kohapeal Saku Suurhallis asuvast ametlike tuurisuveniiride letist üks järgmistest pakettidest maksumusega 25 eurot: tuuriraamat ja vihmakeep või tuuriraamat ja käterätik. Peale ostu sooritamist antakse ostjale eksklusiivne käepael, mille ettenäitamisel pääsetakse VIP-alale. Splash Zone’i käepael on isiklik ning seda on keelatud üle anda kolmandatele isikutele.

Splash Zone’i pääsmete arv on äärmiselt limiteeritud! Kuna show ajal kasutatakse laval vee-elemente ja töötavad purskkaevud, siis võivad Splash Zone’i külastajate riided märjaks saada.

Maailma kuumim popdiiva ja alati särav Kylie Minogue esineb esmakordselt Eestis kolmapäval, 23.veebruaril Saku Suurhallis oma suurejoonelise maailmaturnee «Aphrodite – Les Folies Tour 2011» raames.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles