Stig Rästa esimesest sünnituse juures viibimisest: päris tükk tegemist on naistel nende asjadega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa
Stig Rästa Foto: ETV

Laulja ja laulukirjutaja Stig Rästa tunnistas «Ringvaates», et väike tütar Lumi on tema ellu mitmeid muutusi toonud.

«Ütleme ausalt, et kui ma esimene päev autoga sõites kaasliiklejaid vaatasin, siis mõtlesin, et nad on ümberringi püstihullud kõik ja miks nad rahulikult ei sõida. Ja et kas see puu kukub nüüd autoteele või ei kuku. Järsku käis mingi asi ja alalhoiuinstinkt on laes,» tunnistas Stig.

Tütar sündis vähem kui kuu aega tagasi.

«Ma ei ole kunagi sünnituse juures olnud ja see oli päris katsumus. Vahepeal arvasime, et noh, käime ära ja mis seal ikka on. Oleme kuulnud küll neid lugusid, kus mõnel läheb poolteist tundi ja on tore. Aga päris tükk tegemist on naistel nende asjadega. Selles suhtes läks kõik hästi, et polnud ühtegi asja, mida oleks võinud imelikuks pidada. Kõik oli täiesti ideaalne ja korras,» seletas Stig.

«Endal on muidugi täiesti abituse tunne, et mida ma seal teha oskan ja saan,» rääkis ta. «Sain olla see, keda pigistatakse. Me käisime perekoolis ja ainuke asi, mis mulle lõpuks meelde jäi, oli see, et võiks niiske rätiku otsaette panna. Siis ma käisin seda niisutamas.»

Stig tunnistas, et esimest korda last nähes lõid emotsioonid üle pea.

«Pisarad hakkasid voolama ja oli hetkeks tunne, et ah et nüüd ongi kõik korras. Edasine käis kiirelt ja uduselt. Päris kirjeldamatu kogemus, jah,» ütles Stig.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles