Positivustaja teejuht: 5 soovitust, mida järgida, et saada parim festivalielamus!

Irene Tambek
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Positivus».
«Positivus». Foto: Kaader filmist

Positivus festival toimub sel aastal juba 10. korda Salacgriva mändide all. Maailma ja Baltikumi parimad bändid esinevad 15. - 17. juulini ning selleks, et juubelit pidava festivali elamus endale kõige toredamaks teha anname Sulle mõned soovitused.

Foto: Jelena Rudi

1. Vali inimesi, kellega festivalile lähed

Üleüldine vaib ja Sind ümbritsevad inimesed on väga tähtsaks faktoriks, kui otsustad kolmeks päevaks minna metsas toimuvale muusikafestivalile. Kui Sul on kaasas suur seltskond, kus peab iga inimese erisoovidega pidevalt arvestama, on see väsitav ning rikub Sinu festivali mõnusat kulgu. Muusikafestivalil, kus ollakse ninapidi koos, on üks päev pikem kui Sinu rutiinses elus, nii et soovitan reisida sõpradega, kellega end kõige mugavamalt ja paremini tunnet ning kellega otsuste tegemine käib ühehäälselt, sest see säästab energiat, aega ja närve. Samuti on festivali üheks võluks inimesed, kellega seal tutvud!

Foto: Jelena Rudi

2. Pesemine

Telklaagris elades on suhteliselt suur võimalus, et kolme festivalipäeva jooksul saab festivalikülastaja pesujärjekorrale pihta keskmiselt ühe korra, niisiis on soovituslik kaasa võtta palju niiskeid salvrätikuid ja kuiv šampooni, et end vähekenegi inimlikult tunda.

Foto: Jelena Rudi

3. Magamine

Telklaager on Positivuse tütarfestival. Kui esmapilgul tundub, et mis seal ööbides hullu saab olla, siis magama jäämine vahemikust 9st hommikul kella 4ni on suhteliselt võimatu. See on nagu džungel, kust igast eri nurgast kostuvad tundmatud ja hirmutavad hääled.

See, et siiani on reaalselt inimesi, kes kolme festivalipäeva jooksul telklaagri alast välja ei liigugi, ütleb nii mõndagi. Samas, kõige autentsema festivalielamuse saamiseks soovitan ööbida seal, kuid on alati võimalus magada autos, telkida kellegi hoovis või võtta mõni kilomeeter eemale hotelli öömaja.

Telklaagris ööbivale festardajale soovituseks: võta kaasa kindlasti kõrvatropid!

Foto: Jelena Rudi

4. Muusika

Kolme päeva jooksul on festivalil võimalik kuulda nii palju erinevaid bände, et see on lausa peadpööritama ajav. Soovitan igaks päevaks endale üles kirjutada kaks must-see bändi ja jätta ruumi ka avastamisrõõmule, sest see on ka muusikafestivali üks eesmärkidest.

Foto: Jelena Rudi

5. Riietus

Tark on ette mõelda, mida kannad, sest see teeb pakkimise lihtsamaks. Kuna Positivus on igati heaolu ja muusikafestival ühes, kanna mida hing ihkab, sest Salacgriva männid ja sinine karge Balti meri ning hea muusika tekitavad keskkonna, kus ei ole tähtsad trendid, vaid hea enesetunne, mis alati silma paistab!

Ägedat Positivust kõigile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles