«Meeleheitel koduperenaiste» 7. hooaja Eesti esilinastus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeleheitel koduperenaised
Meeleheitel koduperenaised Foto: Youtube.cm

 

Teisipäeval, 11. jaanuaril kell 20:50 jõuab kanalis Fox Life eetrisse sarja «Meeleheitel koduperenaised» 7. hooaeg, mis on ühtlasi ka hooaja Eesti esilinastus.

 

Uus hooaeg toob Wisteria Lane’le uue perenaise Renee, keda kehastab sarjast  «Inetu Betty» Wilheminana vaatajatele tuttav Vanessa Williams. Uue hooaja esimeses osas vapustab tänavat avastus, et Paul Young on vanglast vabanenud ja süngete motiividega tagasi Wisteria Lane’le kolinud. Paul üürib Susani maja, samas kui Susan, Mike ja MJ peavad elama korteris. See toob endaga kaasa uued ja põnevad saladused.

7. hooajas jätkuvad ka Bree kannatused, kes püüab uuesti alustada oma elu, seetõttu otsustab ta rääkida Gaby´le saladuse, mis võib nende sõpruse lõhkuda. Lynettei ja Tomi ootab ees raske aeg, sest neile on sündinud viies laps.

Sari on eetris teisipäeviti 20:50. 7. hooajal on kokku 24 episoodi.

Fox Life pakub vaatajatele erinevate rahvusvaheliste telesarjade uusi ja vanu hooaegu «Meeleheitel koduperenaistest» «Grey anatoomiani». Fox Life kättesaadav Starmani, Elioni ja Telseti erinevates pakkettides. Kanaleid on digitelevisioonis võimalik vaadata ka venekeelse audioga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles